Whirlpool AWO/C62200, mașină spălat rufe

Această mașină de spălat rufe Whirlpool AWO/C62200 e o recomandare pentru un buget de circa 1300 lei iar dacă nu știați, o puteți achiziționa chiar și în rate fixe fără dobândă. Nu are un design prea elegant, ci mai degrabă unul ergonomic. Astfel, că are totul la îndemână iar alegerea programului se face cu un singur buton. Are o capacitate maximă de 6 kilograme, clasa A+ și 1200 RPM. Sunt caracteristici bune pentru un buget modest și deci raportul funcționalitate/preț e bun. Dacă vă doriți eficiență A++ sau A+++ și mai multe tehnologii, trebuie să aveți un buget mare. Deci mașină de spălat AWO/C62200 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e mai scumpă decât AWO/C51000 pentru că e mai capabilă.

Așa arată

Are o capacitate maximă suportată de 6 kilograme dar puteți spăla și 4-5 kilograme, dar nu uitați să faceți micile setări. Viteza de centrifugare e de 1200 RPM care vă ajută să spălați într-un timp mai scurt. Clase de eficiență ale mașinii sunt A+, A și B. La unele mașini veți găsi chiar și A+++, însă consumul e aceeași având în vedere c performanțe mai mari presupun că și consumul crește. Acestea sunt conforme cu specificațiile mașinii. Consumul într-un program normal e de 0.76 kWh care e puțin sub medie. Programele de spălare sunt cele uzuale: bumbac, rapid, prespălare, consum redus etc.

La capitolele funcții și siguranță are: programare întârziată, detectare spumă iar ecranul are funcționalitate decentă (afișează timpul rămas și centrifugare). Aceste funcții sunt oarecum standard pentru mașini dar folositoare. Dimensiunile sale sunt ceva mai mici dar nu cu mult față de late mașini, are o adâncime de 57 cm iar lățimea e tot de 60 cm. Dacă aveți nevoie de o mașină mai mică, fie optați pentru una cu încărcare superioară fie pentru una slim sau îngustă (are o adâncime de 45 cm).

Plusuri: are un consum decent de energie, ecran mare care afișează informații necesare, are un design simplu, viteză de centrifugare decentă, funcție Clean+ etc.

Minusuri: lipsa unui sistem avansat de detectare a încărcăturii Are al 6-lea Simț.

Acest model numit Whirlpool AWO/C62200 a fost recent lansat pe piața din România și cu siguranță va avea succes alături de celelalte modele (care sunt fie mai scumpe fie mai ieftine, în funcție de dotări). Decu aveți suficiente alternative chiar și care vin de alți producători.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Whirlpool AWO/C62200, mașină spălat rufe”

  1. Cum adica are ca minusuri lipsa unui sistem avansat de detectare a incarcaturi?!? PE saitul oficial … scrie ca e cu al 6-lea simt si ca „Dvs. decideți tipul de țesătură și încărcătura pe care doriți să le spălați iar Tehnologia Al 6lea Simț recunoaşte dimensiunea încărcăturii prin intermediul unor senzori speciali, şi reglează în mod automat resursele, oferind până la 50% economie de energie, de apă şi de timp. Încărcătura este monitorizată continuu pe tot parcursul ciclului de spălare pentru a asigura performanţe optime de de spalare”. Sau poate nu stiu aia de la Whirlpool.

  2. buna ziua
    lamuriti-ma si pe mine : de ce de fiecare data masina nu isi trage si balsamul????

Comentariile sunt închise.