Whirlpool AWOC62012, maşina spălat AWO/C 62012

Noua serie a celor de la Whirlpool e aici, iar maşina de spălat rufe Whirlpool AWOC62012 (AWO/C62012) care face parte din această serie vine la un preţ modic chiar dacă are dotări de top cum ar fi 6.2 KG, 1200 RPM, clasa A+. Cele 1200 rotaţii o poziţionează avantajos în topul maşinilor după capacitatea de centrifugare, iar consumul redus de curent electrică îi oferă clasa energetică A+. Al Şaselea Simţ care e o tehnologie Whirlpool foarte utilă are şi ea un rost (ca tehnologie) în consumul destul redus de curent al electrocasnicului şi eficienţa în spălare. O găsim și pe alte modele precum AWO/C71000. Această tehnologie nu e întâlnită doar la acest tip de electrocasnice, ci şi la frigidere sau alte aparate electrocasnice de la Whirlpool şi are legătură în general cu consumul mic de resurse (apă sau curent).

Preţul mi se pare ok pentru un produs al cunoscutului brand Whirlpool. Acest brand e cunoscut pentru fiabilitatea deosebită a produselor sale, iar raportul dintre preţ şi calitate mi se pare unul excelent. Pentru a veni în întâmpinarea fiabilităţii ai ocazia de a-i extinde garanţia până la 4 ani cu Garanţia Plus. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De aproape
Așa arată

Specificaţii tehnice

Modelul AWO/C62012 o să-l găseşti pe rafturile magazinelor online sau normale sub diferite nume cum ar fi AWOC62012, dar e vorba tot de acest model de excepţie.

Despre tehnologia al 6lea (şaselea) simţ nu am decât cuvinte de laudă din moment ce va face ca factura de curent şi cea de apă să fie mai mici. Evident că această tehnologie e întâlnită şi la alte mărci, dar sub alte nume şi nu e la fel de performantă. Whirlpool are senzori de estimare mult mai buni decât cei prezenţi la alte mărci.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, culoarea e alb – clasic, vine cu multe programe utile şi ar fi ideală pentru o familie compusă din undeva la până patru persoane. Brandul căruia îi aparţine modelul e cunoscut pentru fiabilitatea produselor sale şi de aceea îl recomand cu căldură pe acest model AWO/C62012.
Contra: preţul e peste 1000 lei, încă.

Concluzie

AWO/C62012 ar fi una dintre cele mai bune soluţii dacă vrei un electrocasnic de spălat rufe care să nu-ţi facă probleme în timp şi care să te ajute să ai mai mulţi bani în buzunar pe parcurs.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Whirlpool AWOC62012, maşina spălat AWO/C 62012”

  1. Salut…cateodata se blochează.. .Nu arată nici o eroare…nu mai lucrează.. Ai dau stop si play si porneste greu ?? Păreri ms

Comentariile sunt închise.