Whirlpool AWO/C62010, model cu Al 6lea Simț

Actualizare: Whirlpool AWO 62010 poate fi achiziționat la 1196 lei prin Buy Back și face parte din promoția „10% discount la mașinile de spălat rufe Whirlpool” pentru modele verticale și frontale.

Whirlpool-AWO-62010

Articolul din 2.12.2011:
Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C62010 e un model cu Al 6lea Simț și care poate spăla cantități modice de rufe – până la 6.2 kilograme. Deci chiar dacă încărcătura variază consumul va fi unul corespunzător încărcăturii dar și timpul va fi ceva mai mic. Astfel rufele nu vor fi afectate ca și la mașinile clasice. După cum observați și din pozele de mai jos, are un design nou și din punctul meu de vedere foarte reușit în special că e realizat din materiale de bună calitate. Dacă ar fi să vă recomand o alternativă la acesta aș recomanda modelul AWO/C52200 care are o încărcătură mai mică dar performanțe mai ridicate. În partea centrală se află butonul pentru selectarea unor opțiuni printre care se află și programele de spălare, iar de o parte și de alta se află sertarul și ecranul digital. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Tipul de încărcare a acestei mașini de spălat e unul frontal/orizontal iar capacitatea de încărcare maximă e de 6.2 kilograme. Această cantitate de rufe poate să varieze dar acest lucru nu constituie o problemă pentru Al 6lea Simț. AWO/C62010 are o viteză de centrifugare de 1000 rotații pe minut, dar și acesta poate varia în funcție de preferințe (țesătură sau program de spălare). Nu sunt prea multe programe de spălare dar le are pe cele mai importante și uzuale: clătire intensivă, consum redus energie, spălare lână, ușor de călcat, prespălare, rapid 30 minute și un program special numit Clean + (poate fi găsit doar pe mașinile de spălat mai noi). La capitolele siguranță și funcții AWO/C62010 are sistem detectare spumă, sertar tratat Microban, programare întârziată și ecran LED.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologia al 6lea Simț, arată bine, materiale de foarte bună calitate, eficientă și ușor de folosit (puține butoane și totul e așezat destul de ergonomic).

Minusuri: programele de spălare puteau fi mai variate.

Concluzie

Acest aparat Whirlpool AWO/C62010 e unul ce nu ar trebui să lipsească din nici o locuință în special că performanțele sale sunt pe măsura prețului deci poate fi o investiție bună. O recomand și pentru că poate spăla undeva la 6 kilograme și deci poate fi de folos familiilor mai numeroase sau care au de spălat cantități mari de haine.

Te-ar mai putea interesa