Whirlpool AWO/C61200

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C61200 e un model nou cu caracteristici tehnice decente la un preț atractiv. Pe scurt, caracteristicile sale generale ar fi: 1200 RPM, 6 kg, clasa A+ și display LCD. Deci e vorba de o mașină de spălat obișnuită, fiabilă și eficientă. Cu siguranță veți aprecia faptul că vine cu un ecran LCD, care vă oferă informații referitoare la parametrii programului de spălare. Bineînțeles, are tehnologia Al 6lea Simț care eficientizează programul în funcție de cantitatea de rufe introdusă. Dacă nu știți ce face aceasta, trebuie să știți că reglează automat consumul și timpul de spălare în funcție de câte rufe ați introdus în mașină. Eu o recomand în special că e oferită de un astfel de producător care e cunoscut pentru produsele sale fiabile și de calitate. AWO/C61200 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Mașina acceptă o cantitate maximă de 6 kilograme iar cantitatea minimă poate fi chiar 2 kilograme datorită sistemului de detecție a încărcăturii. Clasele de eficiență sunt și ele decente: A+ pentru energie, A la spălare și B la centrifugare. Deci puteți să vă așteptați doar la rezultate foarte bune din partea ei iar consumul e foarte bun. Ecranul LCD vă poate oferii informații precum timpul rămas până la terminarea programului. Are chiar și un număr mare de programe și astfel veți avea din ce alege atunci când spălați mai multe tipuri de țesături: sport, spălare manuală, clătire intensivă, delicate, consum redus energie, bumbac, lână, sintetice etc.

La capitolele siguranță și funcții, AWO/C61200 vine cu buton pentru selectarea vitezei de centrifugare, ecran LCD (care afișează și temperatura), programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor și detectare spumă. Deci puteți spăla comod și se poate alege ora la care să spele (prin amânare pornire). Deci vă puteți aștepta doar la rezultate bune din partea ei, iar din punctul meu de vedere caracteristicile sale tehnice sunt decente.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design ergonomic, ecran LCD, sistem de reglare a consumului și timpului – Al 6-lea Simț, eficiență sporită și ușor de folosit.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest model Whirlpool AWO/C61200 e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de un astfel de mașină, iar dacă nu v-o permiteți, există și varianta ratelor fixe. Poate fi un adevărat ajutor prin locuință în special că nu ocupă ai mult spațiu decât un alt model iar peste ea puteți pune chiar și un uscător de rufe.

Te-ar mai putea interesa