Whirlpool AWO/C61000, mașina 6th Sense

Mașina de spălat este un electrocasnic care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie, iar mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C61000 e un model nou foarte bun de la brandul Whirlpool. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un electrocasnic super care are clasa energetică A+ (deci, nu consumă deloc mult curent) și vine cu Al 6-lea Simț. Fiabilitatea aparatului e peste medie și la acest lucru contribuie în principal garanția îndelungată, dar și brandul.

Poze

La exterior arată precum modelele mai noi de la Whirlpool și acest lucru se datorează și faptului că e un model nou. E dotată cu ecran LCD pe care pot fi urmărite diferite informații, iar panoul de comandă e poziționat facil cu butoane ușor de manevrat. Culoarea AWO C61000 e albă și de aceea cred că poate fi considerat ca fiind un electrocasnic standard, respectiv clasic.

Așa arată

Specificaţii tehnice

AWO/C61000 are clasa de eficiență energetică A+, iar la spălare are clasa A. Din păcate, la centrifugare nu stă prea bine deoarece are clasa C și asta se datorează în principal faptului că are 1000 de rotații. Vine cu diferite sisteme de siguranță printre care cel mai important e cel de protecție împotriva inundațiilor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț destul de mic și faptul că are Al 6-lea Simț e un mare plus în opinia mea deoarece această tehnologie ajută la un consum mai mic de curent și o eficiență sporită în spălare (această facilitate are legătură și cu consumul de resurse, în general, iar la modelele mai scumpe e și mai capabilă); garanția poate fi mărită la 4 ani, dar asta numai contra cost (nu costă prea mult).
Contra: putea avea clasa B ori A la partea de centrifugare.

Concluzie

Acest model e un electrocasnic foarte bun și nu am decât cuvinte de laudă la adresa producătorului și asta și datorită numărului mare de programe, printre care se numără cel eco – un program cu consum redus de curent. programul rapid e de doar 30 minute și era interesant dacă era de 15 minute cum am văzut că e la alte aparate, însă nu știu dacă un sfert de oră e suficient pentru a spăla niște haine… poate mai mult pentru ceva adidași.

Te-ar mai putea interesa