Whirlpool AWO/C52200, mașina spălat rufe

Dacă sunteți în căutarea unei unui electrocasnic pentru spălarea rufelor care să fie nou și eficient, o recomandare ar putea fi o mașină de spălat rufe Whirlpool AWO/C52200 5kg și 1200RPM. Deci poate spăla cantități mici de rufe dar la o viteză de centrifugare mare. Spre deosebire de predecesoarele sale, acesta are un design diferit și un ecran digital ceva mai mare și deci poate afișa mai multe informații ca modelul AWO/C62010. Aceasta vine cu tehnologia Al 6lea Simț care e ideală pentru spălarea unor cantități mici de rufe iar ecranul generos afișează setările făcute de dumneavoastră sau cele automate (ale programului). Deci veți economisi timp și bani cu ajutorul acestor facilități. Dacă nu aveți un buget prea mare ci unul destul de modest, nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool AWO C52200 1
Așa arată
Whirlpool AWO C52200 2
De aproape

Specificații tehnice

AWO/C52200 e un model cu încărcare orizontală sau frontală. Poate spăla rufe de cel mult 5 kilograme, deci nu vă oprește nimeni să spălați chiar și 2 kilograme. Performanțele sale sunt asigurate de viteza de centrifugare de 1200 de rotații pe minut. Pe partea de eficiență AWO/C52200 stă foarte bine cu clasă de eficiență energetică A+. Afișajul e poziționat în partea stângă și e unul LED care afișează informații precum timpul rămas sau etapa de spălare. Programele de spălare sunt numeroase dar vă voi enumera doar pe cele mai importante dintre ele: rapid 30 minute, prespălare, ușor de călcat, spălare lână, consum redus energie, clătire intensivă și un program special (Clean+).

Pe partea de funcții și siguranță are programare întârziată (amânare pornirii programului de spălare), sistem detectare spumă dar și altele. Tehnologia sau caracteristica principală a acestui aparat electrocasnic e Al 6lea Simț, care o găsim doar la modelele mai noi și poate fi considerată ca fiind un sistem de detectare automată a încărcăturii (deci pentru a gestiona resursele – timp, apă și energie).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de folosit (butoane ergonomice, afișaj prietenos), ecran digital LED, programe de spălat utile, eficientă și e realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: prețul putea fi unul mai mic dar și așa e unul destul de competitiv.

Concluzie

Această mașină de spălat Whirlpool AWO/C52200 e una dintre cele mai bune mașini de spălat cu o încărcare de 5kg și poate fi a voastră chiar dacă nu aveți un buget generos.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Whirlpool AWO/C52200, mașina spălat rufe”

 1. in manualul de utilizare exista prea putine indicatii privind pornirea,oprirea,resetarea;Am cumparat acest produs. Dupa terminarea programului selectat a aparut „end” fara ca alimentarea cu energie electrica sa inceteze chiar daca am deschis usa de alimentare.
  Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri privind acest aspect.

 2. Iar ati comis-o:

  „Dacă nu aveți un buget prea mare ci unul destul de modest, nu vă de ce nu optați pentru acesta. Are un preţ bun”

  apoi:

  „prețul putea fi unul mai bun”

  iar mai tarziu:

  „poate fi a voastră dacă aveți un buget generos”.

  Pai hotarati-va care-i treaba cu pretul.

Comentariile sunt închise.