Whirlpool AWO/C52000, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C52000 cu Al 6lea Simț e model pentru dumneavoastră chiar dacă nu poate spăla cantități mari ci până la 5 kilograme. Un model destul de apropiat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice e AWO/C52200 care are o viteză de centrifugare de 1200 RPM (era evident din codul său). O recomandă prețul, designul ergonomic și dotările. Tehnologia Al 6lea Simț o veți găsi și pe alte tipuri de electrocasnice, dar scopul e același, de a economisi timp, bani și resurse. În cazul mașinilor de spălat, această tehnologie detectează automat cantitatea încărcăturii și gestionează resursele pentru a spăla cât mai eficient. Deci puteți spăla fără probleme cantități mici de rufe (2-3 kilograme) într-un timp mai scump. Noile mașini (printre care se află și acesta) vin cu un ecran LED de dimensiuni mari care oferă informații referitoare la timpul rămas și etapa de spălare. Acest model numit AWO/C52000 are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

De aproape
Așa arată

Specificaţii tehnice

Mașina de spălat are încărcare frontală de maxim 5 kilograme și o viteză de centrifugare de 1000 RPM (poate varia în funcție de programul ales pentru acel tip de țesătură). La capitolul de eficiență stă foarte bine cu eficiență energetică A+ și eficență la spălare A. Chiar dacă nu are prea multe programe de spălare (14 programe), vine cu cele mai utile: rapid 30 minute, prespălare, bumbac, sitetice, Super ECO, ușor de călcat, spălare lână, consum redus energie, clătire intensivă și un programe special (Clean +). Pe partea de funcții și siguranță are ecran LED foarte util, filtru pentru scame, sistem de siguranță împotriva copiilor (blocare), programare întârziată (asu amânare programare) și sistem pentru detectarea spumei. Consumul ei într-un program standard e de circa 49 de litri și 0.85 Kwh (corespund clasei de eficiență energetică).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de folosit în special că are un design ergonomic, preț foarte bun, multe programe și funcții, consum destul de mic spre deosebire de alte modele, detectarea automată a încărcăturii și e realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: se putea și mai bine.

Concluzie

Whirlpool AWO/C52000 dace parte din noua serie de mașini de spălat rufe și care e foarte bună pentru cei care nu doresc o mașină de dimensiuni mari sau prea sofisticată. Deci poate fi înlocuitorul ideal pentru vechiul model chiar dacă nu are un preț foarte accesibil, dar își merită banii.

Te-ar mai putea interesa