Whirlpool AWO/C51000, mașina spălat rufe 6th Sense

Whirlpool AWO/C51000 e un model de mașină de spălat cu 6th Sense ceea ce presupune un consum mic re resurse și eficiență în spălare… față de modele care nu au al 6-lea Simț. Prețul nu e deloc mare deoarece modelul AWO/C 51000 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un electrocasnic cu numeroase programe și funcții utile.

Poze

Se poate vedea că arată similar modelului AWO/C62200, dar având doar clasa de eficiență energetică A+. Aspectul e unul plăcut fiind un electrocasnic alb, iar în partea dreaptă sus a imaginii se poate vedea că are un ecran LCD pe care pot fi urmăriți parametrii de funcționare ai electrocasnicului.

Aparatul

Specificaţii tehnice

AWO/C51000 e un model nou și foarte capabil care se încarcă cu rufe frontal. Centrifugarea e decentă deoarece are 1000 rotații pe minut și asta înseamnă că are clasa de eficiență la centrifugare C. Consumul de curent nu e deloc mare pentru că are clasa de eficiență energetică A+, dar trebuie să țineți cont și de faptul că există modele cu clasa A++ cum e AWO/C62200 și care au un consum de curent și mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport între preț și calitate excelent; e realizat de un brand de renume, adică Whirlpool; vine cu numeroase programe printre care se numără cel rapid de 30 de minute; este eficientă și nu ar trebui să vă deranjeze clasa C la centrifugare deoarece e bună; cuva e din durapop, iar tamburul e din inox; în momentul de față are și un cadou inclus în pachet, adică un pachet cu sodă, dar pentru a afla mai multe detalii te invit să vezi aici.
Contra: nimic.

Concluzie

Whirlpool AWO/C51000 e un model foarte bun care vine cu dotări de ultimă generație și ar fi util pentru o familie de dimensiune medie înspre mare deoarece capacitatea cuvei e de 5 kilograme. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece panoul de comandă e poziționat așa încât să fie accesibil, iar un manual de utilizare e prezent dacă nu știți cum să folosiți programele mai eficient.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AWO/C51000, mașina spălat rufe 6th Sense”

  1. Buna ziua.M-ar interesa pretul si in cit timp as putea avea o usita pentru masina spalat Whirlpool AWO/C51000.Sint doua hirtii pe usa iar pe una e scris cod 8592318100 iar pe cealalta hirtie lipita tot pe usa unde sint si 2 coduri de bare si scrie Service codul e 859231810015.Va multumesc anticipat si astept un raspuns

Comentariile sunt închise.