≡ Meniu

Whirlpool AWO/C51000, mașina spălat rufe 6th Sense

Whirlpool AWO/C51000 e un model de mașină de spălat cu 6th Sense ceea ce presupune un consum mic re resurse și eficiență în spălare… față de modele care nu au al 6-lea Simț. Prețul nu e deloc mare deoarece modelul AWO/C 51000 are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești un electrocasnic cu numeroase programe și funcții utile.

Poze

Se poate vedea că arată similar modelului AWO/C62200, dar având doar clasa de eficiență energetică A+. Aspectul e unul plăcut fiind un electrocasnic alb, iar în partea dreaptă sus a imaginii se poate vedea că are un ecran LCD pe care pot fi urmăriți parametrii de funcționare ai electrocasnicului.

Aparatul

Specificaţii tehnice

AWO/C51000 e un model nou și foarte capabil care se încarcă cu rufe frontal. Centrifugarea e decentă deoarece are 1000 rotații pe minut și asta înseamnă că are clasa de eficiență la centrifugare C. Consumul de curent nu e deloc mare pentru că are clasa de eficiență energetică A+, dar trebuie să țineți cont și de faptul că există modele cu clasa A++ cum e AWO/C62200 și care au un consum de curent și mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport între preț și calitate excelent; e realizat de un brand de renume, adică Whirlpool; vine cu numeroase programe printre care se numără cel rapid de 30 de minute; este eficientă și nu ar trebui să vă deranjeze clasa C la centrifugare deoarece e bună; cuva e din durapop, iar tamburul e din inox; în momentul de față are și un cadou inclus în pachet, adică un pachet cu sodă, dar pentru a afla mai multe detalii te invit să vezi aici.
Contra: nimic.

Concluzie

Whirlpool AWO/C51000 e un model foarte bun care vine cu dotări de ultimă generație și ar fi util pentru o familie de dimensiune medie înspre mare deoarece capacitatea cuvei e de 5 kilograme. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece panoul de comandă e poziționat așa încât să fie accesibil, iar un manual de utilizare e prezent dacă nu știți cum să folosiți programele mai eficient.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Erika

    Buna ziua.M-ar interesa pretul si in cit timp as putea avea o usita pentru masina spalat Whirlpool AWO/C51000.Sint doua hirtii pe usa iar pe una e scris cod 8592318100 iar pe cealalta hirtie lipita tot pe usa unde sint si 2 coduri de bare si scrie Service codul e 859231810015.Va multumesc anticipat si astept un raspuns

Lasă un comentariu