Whirlpool AWO 5120

Pentru cei care sunt în cătarea unui electocasnic de spălat rufe care să coste până în 1000 de lei le recomand maşina de spălat cu încărcare frontală Whirlpool AWO 5120 deoarece are 1200 rpm capacitate de încărcare de 5 kg, clasă energetică A+, ecran LED şi vine într-o nuanţă clasică – alb.
Intră în clasa modelului AWO/D-55135 care este un model din 2010… dacă nu mă înşel. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Dar fiind foarte promoţii s-ar putea să fie mai ieftină.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Aparatul Whirlpool AWO 5120 e foarte bun conform producătorului deoarece are clasa A la centrifugare, spălare şi la consum de curent. mai exact la consumul de curent sau eficienţă energetică e clasa A+. Consumul de apă şi curent la o spălare normală e undeva la 44 litri, respectiv 0,85 kWh.
Maşina are 18 programe de spălare, inclusiv program rapid de jumătate de oră, iar starea spălării poate fi urmărită pe ecranul LED din dotare.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziţia aparatului ar fi preţul mic, sumedenia de funcţii şi faptul că este economică. Astfel de aparate au o durată lungă de viaţă deşi au o garanţie de circa 2 ani. Adevărul este că garanţia poate fi extinsă cu până la 24 de luni dar nu ştiu dacă e utilă extinderea acesteia atâta timp cât maşinile de spălat sunt foarte rezistente… dar nu se ştie niciodată.
Împotriva achiziţiei nu ar fi puncte de precizat dar probabil că era interesant dacă avea rezistenţă ceramică ca modelul WF 8500NMW8/YLE de la Samsung, dar mă gândesc că astfel costa mai mult.

Concluzie

Recomand maşina deoarece e făcută un brand cunoscut în domeniul electrocasnicelor, iar Whirlpool e apreciat pentru frigiderele, hotele şi maşinile sale de sălat.
În general producătorii de astfel de electrocasnice se întrec prin funcţii, iar unele destul de utile sunt cea de service (adevărul e că nu ştiu dacă e şi pe modelul acesta deoarece am văzut că pe site-urile magazinelor româneşti sunt puse alte poze) şi cea de reset. Pot spune cu certitudine că această funcţie e prezentă pe aparatul de faţă şi probabil se va dovedi utilă.

P.S.: Aparatul care face obiectul acestui mic review este în general pentru familiile cu 3-4 persoane şi e recomandat să se evite încărcarea cuvei cu mai mult de 5 kilograme de haine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AWO 5120”

  1. Eu am modelul si arata ca in poza de mai sus. Dar s-ar putea sa fie sub modele care sa aiba mici retusuri.

Comentariile sunt închise.