Whirlpool AWIC 9014, mașină 6th Sense Infinite Care

Pentru cineva interesat de un electrocasnic premium pentru a spăla rufele cred că acest model Whirlpool AWIC 9014 e mai mult decât bun. Se adresează în principal celora care vor o mașină pentru o familie mare deoarece are o capacitate de încărcare de 9 kilograme. Dar, dacă vrei poți să o cumperi chiar și pentru o pensiune întrucât capacitatea menționată mai sus o recomandă, la fel și prețul de achiziție nu prea mare.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat din clasa premium cu o clasă foarte bună de eficiență – A+++, iar prin eficiență mă refer la eficiență energetică.
În cazul în care vreți să vedeți cum arată atunci din clipul de alături poate fi văzut acest lucru.

Mașina
Mașina

Modelul acesta e unul cu încărcare frontală și vine în ajutorul persoanelor care au mult de spălat. În acest sens o să ajute capacitatea de 9 kilograme, cele 1400 rotații și consumul redus de curent. Acest ultim lucru o să contribuie la recuperarea rapidă a banilor investiți în produs… clasa fiind mai eficientă cu 30 procente decât A (consumul e de circa 215 kWh pe an).
Nici programele nu vă vor sta în cale întrucât are program rapid de 15 minute. Iar, dacă aveți întrebări legate de prezența Fuzzy Logic atunci trebuie să vă spun că are multe lucruri care înlocuiesc acest lucru (detectarea automată a cantității).

Atuurile sunt programele eco și pentru haine de diferite culori, caracteristicile de siguranță, viteza de centrifugare și consumul foarte mic de curent. Dacă e să ne luăm după nivelul de zgomot de 59 decibeli atunci trebuie spus că acest model e unul destul de silențios.
Poate că singurul minus al acestui model ar fi prețul care depășește ușor 2000 de lei.

Dacă modelele Samsung vin cu Eco Bubble or icu alte lucruri interesante, acesta are și el caracteristici utile și deosebite care echivalează.
Pentru mai multe informații despre cum funcționează Infinite Care puteți viziona clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AWIC 9014, mașină 6th Sense Infinite Care”

  1. Am luat acest model la promotie. Este exact ce aveam nevoie pentru o familie numeroasa. Utilizarea sa nu e deloc grea, totul fiind explicat in manual si inscriptionat pe masina.

Comentariile sunt închise.