Whirlpool AWIC 10914, model 6th Sense Infinite Care

Whirlpool AWIC 10914 e mașina de spălat perfectă pentru cineva interesat de un electrocasnic care să poată spăla multe rufe. Deci, dacă ai o familie foarte mare ori o pensiune atunci acest model de 10 kilograme (atât e capacitatea cuvei) e perfect pentru tine. Alte atuuri care poate că te interesează sunt clasa A+++ de eficiență energetică, programul rapid de 15 minute (excelent pentru cei care vor să spele rapid puține haine) și programele pentru haine albe/negre.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează o alternativă atunci poți merge pe varianta Whirlpool AWIC 9014 care e un aparat cu o capacitate de 9 kilograme.
Dacă vă uitați la imaginea alăturată atunci o să vedeți că ambele arată similar.

Mașina
Mașina

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu capacitatea mai sus menționată, cu un consum foarte mic de curent și cu foarte multe programe. Fiind un model mai capabil are o greutate superioară de 80 kilograme (față de 61 cât au cele de 5-6 kg). Despre consumul de curent electric trebuie menționat că e unul mic, în principal mulțumită clasei A+++ de eficiență energetică care e cu 30% mai eficientă decât A.
Pe partea de centrifugare vine cu 1400 rotații, lucru mai mult decât necesar atunci când cuva e foarte încărcată.

Lucruri de considerat ca plusuri la modelul de față sunt brandul, eficiența (la spălare, dar și referitoare la consumul ic de curent) și că are un zgomot destul de mic la spălare.
poate că singurul impediment în calea achiziționării unui astfel de electrocasnic ar putea fi prețul, însă vă asigur că investiția merită deoarece astfel o să scăpați de nevoia de a spăla de mai multe ori pe zi… o să spălați o dată și bine.

În rest, se poate zice despre aparat că e unul ideal în cazul în care doriți un aparat pentru a a spăla cantități mari sau foarte mari de haine. Despre cum funcționează diferitele programe cu care se laudă puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa