Whirlpool AWE9630ZEN

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool AWE9630ZEN e una care vine cu tehnologie 6th Sense, eficiență A++, un finisaj elegant și tehnologie Zen (sau Motor Direct Drive). Această nouă tehnologie e una destul de nouă pentru acest producător iar scopul ei e să reducă semnificativ nivelul de zgomot și vibrații. Ea poate fi găsită și pe unele modele de la LG doar că are o altă denumire. Astfel că vine și cu program pentru spălare nocturnă (pentru a nu deranja). Al 6 lea Simț e o tehnologie destul de cunoscută și e cunoscută pentru eficiența ei în timpul spălării, adică reduce consumul și timpul de spălare (ajustează mașina în funcție de cantitatea de haine introduse în ea). AWE9630ZEN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De sus
La interior – din lateral

Specificații tehnice

Poate spăla cel mult 6 kilograme de rufe și mi se pare că poate spăla destul de mult în comparație cu restul modelelor cu încărcare verticală (majoritatea spală 5.5 kg). Viteza de centrifugare maximă e de 1200RPM și diferă în funcție de program sau preferințe (consum redus sau timp mai scurt de spălare). E foarte important consumul unei astfel de mașini de spălat și spun asta pentru că are clase de eficiență foarte bune. E vorba de clasa energetică A++, la spălare A și la centrifugare B. Acestea scot în evidență consumul și cât de eficientă pate să fie pe parcursul programului de spălare. În timpul unui program standard, consumul de apă e undeva la 55 l iar cel energetic e de 0.9 kWh.

Whirlpool AWE9630ZEN are 14 programe de spălare care pot fi considerate ca fiind cele clasice, dar are și programe speciale: Clean+ și articole negre. Ca și funcții are sistem de detectare a încărcăturii, filtru auto-curățare, detectare spumă și programare întârziată. Nivelul de zgomot în timpul spălării se situează la 51 dB iar în timpul centrifugării la 72 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: realizată doar din materiale de bună calitate, ocupă puțin spațiu, ușor de folosit, silențioasă, clasa A++ și poate spăla articole mai închise la culoare.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine, dar prețul e justificat.

Concluzie

Acest model numit Whirlpool AWE9630ZEN are caracterisitic tehnice foarte bune iar tehnologiile de pe el nu le veți găsi la oricare alt model. Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută în special că e vorba de un producător cu experiență în domeniu.

Te-ar mai putea interesa