Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AWE9629

Mașina de spălat cu încărcare superioară Whirlpool AWE9629 e un model compact ca și restul modelelor cu încărcare verticală. Aceasta e bună pentru cei care au locuințe mai compacte și deci nu au prea mult spațiu pentru depozitarea unei mașini de spălat cu încărcare frontală. Mașina de spălat AWE9629 e cu vreo 20 de cm mai îngustă spre deosebire de cele cu încărcare frontală. Aceasta poate fi considerat ca unul dintre cele mai bune modele din categoria sa deoarece are eficiență A++, poate spăla circa 6 kilograme și viteza de centrifugare e mare. Pe lângă specificații foarte bune, aceasta mai are și funcții destul de multe și interesante. O altă recomandare, dar ceva mai ieftină e AWE 6516. Dar dacă doriți eficiență mai ridicată optați pentru aceasta. Pentru aceasta aveți nevoie de un buget destul de generos deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Închisă

Deschisă

Specificații tehnice

Whirlpool AWE9629 are încărcare de tip verticală sau superioară de maxim 6 kilograme. Performanțele mașinii sunt asigurate de viteza de centrifugare maximă de 1200 de rotații pe minut. Aceasta poate varia în funcție de programul de spălare. Consumul într-un program standard e de 55 de litrii și de 0.9 kwh. Clasele de eficiență sunt destul de bune și se reflectă în caracteristicile tehnice și preț: eficiență energetică A++, eficiență la centrifugare B și eficiență la spălare A. În partea superioară lângă butonul de selectare a programului se află un afișaj digital LED  mare și util. Acest LED vă arată etapa de spălare a programului.

Are următoarele programe: clătire intensivă, centrifugare intensivă, consum redus energie, jeans, bumbac, sintetice, spălare lână, prespălare etc. Dar nu vine cu programe precum spălare manuală, centrifugare delicată, ușor de călcat sau lenjerie. Funcțiile sale sunt și ele destul de numeroase: selector centrifugare, oprire clătire, evacuare, clean plus, programare întârziată, ajustare temperatură și semnalizare acustică terminare program. La capitolul siguranță Whirlpool AWE9629 are sistem detectare spumă și protecție împotriva pierderilor de detergent.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: programele de spălare sunt multe dar se putea mai bine, sistem de distribuție uniforma a încărcăturii (duce la scăderea zgomotului și vibrațiilor), ușor de folosit, preț oarecum acceptabil, multe funcții, poate spăla cantități mari de rufe (având în vedere că majoritatea spală cel mult 5.5 kg)

Minusuri: nu puteți spăla țesături “sensibile” care necesită un program de spălare special.

Concluzie

Mașina de spălat Whirlpool AWE9629 e recomandarea mea în acest buget în special dacă doriți un model mai îngust și eficient.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu