Whirlpool AWE8629

Maşina de spălat Whirlpool AWE8629 e una cu încărcare superioară şi e destul de eficientă în special că vine cu Al 6lea Simţ. Această tehnologie o veţi găsi şi pe late maşini de spălat rufe numai că e numită altfel (în cazul în care vine de la un alt producător). Ea vă ajută să economisi timp, bani şi resurse deoarece detectează automat cantitatea de haine pentru a obţine cele mai reuşite rezultate. Spre deosebire de o maşină de spălat cu încărcare frontală acesta e mai îngustă cu vreo 20 cm şi deci nu va ocupa chiar aşa de mult loc. O alternativă tot cu aceleaşi specificaţii tehnice e AWE9629. Dezavantajele unei maşini de spălat mai mici ar fi că nu poate spăla peste 6 kilograme de rufe, nu are atâtea programe şi în special programul spălare manuală. Acest AWE8629 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Vine cu încărcare verticală sau superioară de maxim 6 kilograme, deci puteţi introduce în maşină şi cantităţi mai mici (2-5 kilograme) deoarece are Al 6 lea Simţ. Acesta are eficienţă energetică A++, la spălare A şi la centrifugare B. Deci putem spune că stă foarte bine la aceste capitole, iar maşini care să fie mai eficiente ca acesta sunt destul de puţine. Într-un program standard, Whirlpool AWE8629 are un consum de 55 litrii şi 0.9 kwh. Ca oricare lat model şi acest are ecran LED care vă oferă timpul rămas şi informaţii despre etapa a programului de spălare.

AWE8629 are 14 programe de spălare dintre care eu amintesc: clătire intensivă, centrifugare intensă, consum redus energie, jeans, bumbac, sintetice, spălare lână, prespălare etc. La capitolele funcţii şi siguranţă: selector centrifugare, sistem de detectare spumă şi programare întârziată (sau amânare pornire). Ultima funcţie e destul de utilă atunci când nu sunteţi acasă sau dacă doriţi să spele în timpul nopţii, iar dimineaţa să puneţi rufele la spălat. Nivelul de zgomot e undeva la 62 de dB în timpul spălării şi de 72 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e uşor de folosit, are cele mai uzuale programe şi funcţii, Al 6lea Simţ, calitate superioară a materialelor, eficienţă A++ şi altele.

Minusuri: nu are spălare manuală.

Concluzie

Acest model numit Whirlpool AWE8629 e ideal pentru cei care nu au un loc de depozitare generos sau pur şi simplu au o locuinţă mai compactă şi nu doresc un model cu încărcare orizontală. Dacă nu vă place acest model, mai există şi acea alternativă care e destul de similară.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Whirlpool AWE8629”

  1. Vreau sa cumpar aceasta masina de spalat: AWE-9629 AZI:06-03-2013, va rog sa mi-o trimiteti prin posta la pretul de: 1344 RON.

Comentariile sunt închise.