Whirlpool AWE7727

Mașina de spălat cu încărcare superioară Whirlpool AWE7727 vine cu o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut, o capacitate de stocare de 5.5 kilograme eficiență energetică A+, afișaj LED și pe culoarea albă. Acesta poate mașina pe care o căutați de mult timp și spun asta deoarece vine cu tehnologia Al 6lea Simț care e cea mai bună tehnologie de la acest producător și poate fi găsită și pe alte electrocasnice dar din alte categorii. Probabil știți care e scopul acestei tehnologii, dar dacă nu știți atunci trebuie să vă spun că are doar avantaje: detectează automat cantitatea încărcăturii, diminuează timpul de spălare dar și resursele necesare spălării în caz că încărcătura e sub 5 kilograme. Deci e o mașină eficientă la bani puțini iar dacă nu vă place acest model atunci vă recomand modelul AWE9629 care poate spăla până la 6 kilograme de rufe și are eficiență A++. Însă eu vă recomand pe aceasta deoarece are un preț foarte bun comparativ cu mașinile celorlalți producători și deci are un raport preț/calitate bun. Whirlpool AWE7727 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Deschisă

Specificaţii tehnice

Caracterisiticile tehnice sunt decente din punctul meu de vedere și aici mă refer la viteza de centrifugare de 1200 RPM, capacitatea de spălare de 5.5 kilograme dar și altele. Clasele de eficiență sunt destul de satisfăcătoare: eficiență la centrifugare B, eficiență la spălare A și eficiență energetică A+. Are un consum destul de mic și anume: 49 litrii de apă și 0.93 kwh. Bineînțeles acest consum e într-un program standard. Are circa 18 de programe și o mare parte dintre acestea sunt următoarele: rapid 30 de minute, prespălare, spălare lână, bumbac, sintetice, consum redus energie, ușor de călcat, centrifugare intensivă, spălare manuală și clătire intensivă.

La capitolele funcții și siguranță Whirlpool AWE7727 stă foarte bine cu: sistem detectare spumă, programare întârziată, ecran digital LED, selector centrifugare, funcție clean plus, funcție evacuare, funcție centrifugare intensivă, funcție Eco/consum redus de energie, funcție ușor de călcat, funcție prespălare, funcție clătire intensivă și funcție oprire clătire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de silențioasă în timpul spălării (62 dB), multe programe și funcții, tehnologie Al 6lea Simț, preț bun și eficientă.

Minusuri: se putea mai bine.

Concluzie

Mașina de spălat Whirlpool AWE7727 e recomandarea mea pentru cei ce nu beneficiază de mult spațiu și care nu au buget prea grozav. Jos am pus acest model ca să vă faceți o idee despre cum se comportă la 1200 RPM:

Te-ar mai putea interesa