Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AWE7516/1

Mașina de spălat cu încărcare superioară Whirlpool AWE7516/1 are 1000 rotații pe minut, capacitatea cuvei de 5,5 kilograme și clasă energetică A+. Are o culoare clasică albă și trebuie să spun că am decis să scriu câteva cuvinte despre acest model deoarece astfel de electrocasnice (cu încărcare superioară) sunt foarte populare în “gospodăriile” cu puțin loc deoarece nu ocupă la fel de mult spațiu ca mașinile normale cum ar fi 3080 AWO/D – un model tot de la Whirlpool. Estetic e foarte asemănătoare cu modelul AWE 6516, doar că la detalii tehnice are câte ceva în plus… nu mare lucru deoarece nici prețul nu e cum mult mai mare. Sunt și alte modele similare de la producătorul de față dar nu au mare lucru în plus ori în minus.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. E un preț care e întâlnit la majoritatea electrocasnicelor de acest tip și nu pot spune că e mai ieftin decât alte modele cu performanțe similare.

Poze

Din lateral

Deschisă

Specificaţii tehnice

Whirlpool AWE7516/1 fiind o mașină cu încărcare verticală are posibilitatea de a vă elibera spațiu liber în baie (față de cele care au încărcare frontală).

Dacă e să vorbim despre centrifugare atunci trebuie știut că cele 1000 rotații o poziționează în clasa C de centrifugare. Poate o să căutați ceva mai puternic dar trebuie să știți că astfel de mașini încărcate vertical au cam 1000 rpm.

Deoarece într-un program normal are un consum de curent de 0,93 kWh și 49 litri apă e poziționată în clasa A+ de eficiență energetică și A de eficiență la spălare.

Are și multe programe de spălare, mai exact 16, printre care se numără cel de spălare rapidă (de 30 minute) și trebuie să știți că din păcate nu are funcții de siguranță cum ar fi protecția împotriva realizării de inundații și altele.

Dacă e să analizăm zgomotul produs la centrifugare de 76 decibeli și cel de 62 dB la spălare atunci ajungem la concluzia că e între silențioasă și zgomotoasă ca majoritatea electrocasnicelor din această categorie.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare, este destul de eficientă la spălare și consumul de curent nu e prea mare.
Contra: ar fi fost interesant dacă în cuvă încăpeau mai multe haine și dacă nivelul de zgomot era mai redus.

Concluzie

AWE7516/1 este o mașină clasică care e încărcată superior cu rufe și nu excelează la vreun capitol sau la vreo funcție, dar brandul Whirlpool are un cuvânt greu de spus asupra fiablității acestui electrocasnic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu