Whirlpool AWE6316, maşina spălat rufe

M-am gândit să recomand printr-un review maşina de spălat cu încărcare superioară Whirlpool AWE6316/1 cu 800 rotaţii pe minut, clasa energetică A+, suport 5,5 kilograme a cuvei, ecran LED şi de culoare albă deoarece are un preţ mic. O alternativă la acesta dar mai nouă e AWE 6416. În general astfe de maşini de spălat sunt achiziţionate de cei care nu au prea mult loc în baie sau unde îşi ţin maşina. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e unul dintre motivele pentru care e aşa de popular în vânzări.

Poze

Whirlpool AWE6316
De sus

Specificaţii tehnice

Whirlpool AWE6316 este un electrocasnic de tip maşină de spălat cu încărcare verticală. Are o viteză de spălare (centrifugare) de 800 rotaţii şi poate fi încărcată cu 5,5 kilograme de haine. Clasa eficienţei energetice e A+, iar cea de eficienţă la spălare e A. Stă ceva mai prost la clasa eficienţei la centrifugare care e doar B. Dacă tot suntem la eficineţe cred că e cazul să scriu şi ceva despre consum de apă şi curent. Astfel, consumă undeva la 45 litri de apă şi 0,85 kwh energie electrică în program de spălare standard. Mă gândesc că vă va ajuta foarte mult afişajul de tip LED şi numărul mare de programe (18). Printre programe se numără programul rapid de 30 minute, pentru articole delicate, prespălare, spălare de lână, pentru sintetice, consum redus de curent, bumbac, centrifugare intensivă/delicată, spălare manuală şi clătire intensivă.

Ca nişte funcţii mai speciale acestă maşină are un sistem pentru detecţie a spumei, afişează etapele de spălare pe ecranul LED, are o funcţie de oprire a clătirii, selector centrifugare şi altele. Ar mai fi de menţionat câteva detalii tehnice cum sunt zgomotul de centrifugare de circa 74 dB şi spălare de 62 dB. Dimensiunile sunt destul de reduse deoarece are 90 pe 60 pe 40 centimetri (Î pe L pe A). greutatea acestui aparat e undeva la 60 kilograme, e alb, are un volum tabular de 42 litri şi are un sistem de protecţie împotriva pierderilor.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preţ mic, ocupă puţin spaţiu şi are multe programe de spălare.
Contra: probabil că ar fi fost interesant dacă avea clasă energetică A+ la toate

Preţuri (cel mai mic preţ)

La începutul acestui mic review spuneam că preţul e de circa 1000 lei şi s-ar putea să fie chiar mai ieftin în funcţie de ce oferte au magazinele.

Alternative

Din păcate nu am scris despre maşini cu încărcare superioară şi de aceea nu pot furniza o alternativă în momentul de faţă.

Concluzie

Whirlpool AWE6316 e una dintre cele mai apreciate maşini cu încărcare de sus şi sunt sigur că persoanele care sunt în căutarea unui astfel de electrocasnic o vor alege pe aceasta.

Te-ar mai putea interesa