Whirlpool AWE6121

Masina de spălat rufe cu încărcare verticală 6th Sence Whirlpool AWE6121 e un model foarte bun pentru acele persoane care nu au prea mult loc în baie ori unde depozitează acest electrocasnic. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un electrocasnic foarte bun care un consum foarte mic de curent și asta e evidențiat prin faptul că are clasa de eficiență energetică A+.

Poze

Se poate vedea din poza de alături că Whirlpool AWE 6121 e un model foarte bun care arată și destul de bine precum modelul AWE 6516. E de culoare albă și după cm se poate observa, se încarcă cu rufe vertical. Dimensiunile sale sunt destul de mici deoarece sunt de 90 pe 40 pe 60 și din această cauză o să încapă cu ușurință acolo unde dorii să o amplasați. (Aspectul nu e tocmai unic deoarece majoritatea electrocasnicelor de acest fel de la Whirlpool arată ca modelul de mai jos.)

Whirlpool AWE6121
Aparatul

Specificaţii tehnice

AWE6121 vine cu multe funcții și programe printre care se numără programul rapid de 15 minute. Are clasa de centrifugare sau de eficiență la centrifugare B care e datorată în principal celor 1200 rotații. Eu aș spune că e o mașină foarte bună și pentru familiile mari deoarece are o capacitate de încărcare de 6 kilograme, iar dacă avea cu un kilogram mai mult atunci putea fi considerată ca fiind o mașină XXL.

Păreri pro şi contra

Pro: arată decent; prețul nu e deloc mare; nivelul de zgomot e unul normal de 60 decibeli la spălare; vine cu numeroase programe printre care se numără cel de spălare întârziată (programare întârziată), dar și cel spălare rapidă, adică programul rapid de 15 minute; are tehnologia Al 6-lea Simț care una caracteristică brandului Whirlpool și care face ca aparatul să fie cât ma iperformant și economic.
Contra: centrifugarea se realizează la 1200 rpm, dar acest lucru e unul caracteristic acestui fel de electrocasnice.

Concluzie

Acest aparat e unul foarte bun și se poate observa că nu are un preț deloc mare, iar dacă vrei ceva mai ieftin atunci ar trebui să te îndrepți înspre un model cum ar fi AWE6516 (tot de la acest producător). Față de alte modele acesta vine cu Al 6-lea Simț care e o tehnologie care vă va ajuta ca în timp să consumați mai puține resurse, deci bani ori timp.

Te-ar mai putea interesa