Whirlpool AWE 6616

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWE 6616 e un model cu încărcare de tip superioară, deci e un model îngust care nu ocupă puțin spațiu. Performanțele și eficiența sa sunt decente și se observă acest aspect din caracteristicile sale generale: clasa A+, 1100RPM și 5kg. Probabil că veți găsi modele cu tehnologii mai bune sau cu funcții speciale, însă un aspect important e și fiabilitatea aparatului electronic și eficiența sa la capitolul stoarcere. Se adresează celor care vor un electrocasnic care ocupă puțin spațiu și nu e foarte scump. Alternative la acesta sunt destule în special dacă vreți să economisiți ceva bani. Modelul numit AWE 6616 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De sus
De sus
De aproape
De aproape

Specificații tehnice

Are o încărcare de tip superioară și spre deosebire de mașinile de spălare obișnuite, puteți introduce rufe mai ușor. Capacitatea maximă de spălare suportată e de 5 kilograme care e cam și media acestor modele de mașini. Există câteva modele care oferă 5.5 kg sau 6kg, dar nu e o mare diferență. Clasele de eficiență sunt bune și depind de caracteristicile aparatului, astfel că are: A+ la consumul energetic, C la centrifugare și A la spălare. A primit A+ deoarece consumul de energie într-un program standard e de circa 0.89 kWh.

E dotat cu un ecran LED dar nu e unul prea funcțional datorită dimensiunilor reduse, astfel afișează doar informații esențiale (de exemplu: timpul rămas până la terminare). Are suficiente programe, dintre care amintesc următoarele: rapid, sintetice, delicate, consum redus etc. mai sunt și altele, important e că puteți spăla cam orice țesătură fie că vreți rezultate cât mai bune fie că vreți rezultate rapide (în funcție de opțiunea aleasă). Am precizat anterior că dimensiunile sale sunt reduse, ei bine, are o adâncime de 60 cm și o lățime de doar 40 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: centrifugare de 1100 RPM (majoritatea au 800 și 1000 RPM), aspect plăcut, eficiență energetică superioară și altele.

Minusuri: nu puteți spăla mai mult de 5 kilograme de rufe.

Concluzie

Acest Whirlpool AWE 6616 e un aparat ideal pentru spălarea rufelor și e destul de util pentru cei care spală puțin și nu vor prea multe performanțe. Deci poate fi o recomandare pentru cei care stau la bloc sau nu doresc cine știe de model. Ar fi ideal dacă ați alege și un uscător de rufe deoarece vă scutește din muncă în special dacă timpul înseamnă bani.

Te-ar mai putea interesa