Whirlpool AWE 55711 R, mașină încărcare verticală

Whirlpool AWE 55711 R e o mașină de spălat rufe care poate fi încărcată vertical, iar principalul avantaj al acestui lucru ar fi faptul că aparatul ocupă mai puțin loc.
Aparatul acesta e destinat în principal celora care spală normal și stau într-un apartament mic, motiv pentru care nu pot amplasa o mașină prea mare.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent, e realizat din materiale rezistente (tambur din oțel și cuvă din polipropilenă) și care vine de la un brand cunoscut. Alături poate fi văzut cum arată aparatul, adică e un model alb cu un panou de control poziționat superior în spate.

Mașina
Mașina

Caracteristicile aparatului sunt ok deoarece vorbim despre un aparat cu o capacitate de încărcare de 5,5 kilograme, consum mic de curent (dovedit de clasa A++ de eficiență energetică) și multe programe.
Consumul de resurse va fi minim atunci când nu aveți mult de spălat deoarece vine cu program rapid de 15 minute. Acest program e destinat în principal celora care vor să spele puține haine care nu sunt prea murdare. Programul acesta vine și ca o alternativă la Fuzzy Logic, oarecum.
Poate o să ziceți că nu vă place faptul că are cuva din un fel de plastic (polipropilenă), dar în ziua de azi toate mașinile sunt făcute în acest fel.

Plusurile modelului de față ar fi prețul mic, garanția îndelungată (maxim 4 ani cu extensie), că nu e un aparat prea gălăgios (la spălare are un nivel de zgomot de 59 decibeli) și că vine de la numărul 1 la nivel mondial.
Contra achiziției ar fi că nu are Fuzzy Logic, dar dacă avea această caracteristică atunci ar fi avut un preț ceva mai mare.

Concluzia mea e că acest aparat ar fi foarte bun pentru tine dacă te interesează un aparat care să nu ocupe mult loc și care să spele eficient o cantitate de până la 5 kilograme și ceva de rufe. Panoul de comandă e unul modern, dar deloc complicat, ceea ce înseamnă că aparatul poate fi utilizat cu ușurință chiar și de persoane mai vârstnice,

Te-ar mai putea interesa