Whirlpool AW0/D 6100 ECO

Mașina de spălat Whirlpool AW0/D 6100 ECO cu capacitate de 6kg, centrifugare de 1000 rpm, Clasa A+ și afișaj LED e la promoție și de aceea m-am gândit să scriu despre ea. E destul de asemănătoare cu Whirlpool AWO/D-55135, dar costă mai puțin deoarece nu e chiar așa de performantă. Probabil că aș recomanda un astfel de electrocasnic familiilor cu maxim patru persoane. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Cum spuneam în momentul de față e și un discount, deci nu știu cât va fi prețul când o să citiți acest articol.

Poze

Pozele alăturate sunt ale unei mașini similare.

Din faţă
Butoane

Specificaţii tehnice

Whirlpool AW0/D 6100 ECO este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și e recomandată familiilor de 3-4 persoane. Încărcarea frontală înseamnă că e special pentru cei care au mult loc în baie sau unde își țin mașina. pentru cei cu puțin spațiu alocat ar fi de recomandat o mașină cu încărcare superioară cum e AWE6316 tot de la producătorul de față.
Foarte bine e faptul că este un aparat economic deoarece face parte din clasa energetică A+ (eficiență energetică) și are eficiență la spălare A. Consumă undeva la 49 litri de apă și 1,02 kwh în programul standard.
Are un număr de 18 programe printre care aș enumera programul rapid, programul de spălare bumbac și cel de consum redus de energie.
Pe partea de siguranță și funcții are un sistem de detectare a spumei, dar nu are programare întârziată și nici program împotriva copiilor.
Este un electrocasnic de culoare albă care are undeva la 72 kilograme și care produce un zgomot de 72 decibeli atunci când întoarce cuva… fiind un zgomot la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de bun fiind chiar la un fel de promoție în acest moment și are o sumedenie de funcții utile sa nu.
Contra: din păcate nu are A+ la toate categoriile. Despre eficiență și clasele A sau A+ nu știu ce pot spune din moment ce orice mașină sau frigider are un A+ la ceva și nu știu dacă îi verifică cineva să vadă dacă chiar e adevărat ce specifică.

Concluzie

Cum ziceam de vreo două ori, această mașină e pentru familiile cu undeva la maxim 5 persoane și e destul de economică, iar lucrul cel mai important care o recomandă ar fi prețul și marca – Whirlpool. Alături am pus și un clip (un preview) cu un model similar, dar mai capabil, pentru a vă face o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AW0/D 6100 ECO”

  1. Arata foarte mult ca aparatul de spalat din clip dar trebuie recunoscut ca ce vedeti in clip e ceva mai dotat. Pentru romanasii nostri probabil ca e de ajuns si acest model.

Comentariile sunt închise.