Whirlpool ART98101, combină clasa A+ cu 6th Sense

Whirlpool ART98101 este un electrocasnic modern din categoria combinelor frigorifice. Se diferenţiază faţă de alte combine prin faptul că e incorporabilă şi că are 6th Sense. În cazul acestui model 6th Sense presupune că aparatul menţine o temperatură constantă în timp real.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din mai multe puncte de vedere (estetic, funcţional şi al performanţelor energetice).


Păreri pro şi contra

Combina frigo Whirlpool ART98101 e unul eficient dpdv energetic deoarece vine cu clasa A+ de eficienţă energetică având un consum anual de 313 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are autonomie fără curent de 19 ore.
Volumul net al aparatului e de 306 litri din care frigiderul are 227 litri, iar congelatorul are 79. Partea de frigider e una foarte încăpătoare deoarece are 5 rafturi şi 4 rafturi pe uşă. De asemena partea de frigider are şi compartiment pentru fructe şi legume. Partea de congelator e una cu 3 compartimente şi o capacitate de îngheţ de 3,5kg la 24 ore.
Din păcate nu este un aparat Full No Frost întrucât frigiderul are dezgheţare automată, iar congelatorul are dezgheţare manuală.
Dimensiunile orientative sunt 54x55x194 lxaxî cm, iar pentru dimensiunile necesare incorporării în mobilier recomand să vă uitaţi pe schema de montaj.

Dacă vreţi să vă amenajaţi o bucătărie modernă cu electrocasnice incorporabile atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Ceva ce nu am menţionat e faptul că temperatura se poate regla de la un panou de comandă tactil prezent în partea superioară a uşii frigiderului. Panoul conţine şi un ecran pe care e afişată temperatura. De la panou se mai pot seta modul vacanţă şi alarma sonoră.
Per ansamblu acest aparat e unul premium de la un brand care e pe locul întâi când vine vorba despre aparatură electrocasnică.

Te-ar mai putea interesa