Whirlpool ART920A+, combină Al 6-lea Simț

Whirlpool ART920A+ e o nouă combină de la Whirlpool și se remarcă prin diferite caracteristici de top cum ar fi dezghețarea automată și Al 6-lea Simț. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium destinat familiilor medii înspre mari deoarece are un volum de 320 litri.
Cel mai important lucru care te face să cumperi aparatul de față e faptul că poate fi incorporat, iar dacă vrei un model care să-ți facă bucătărie mai frumoasă și să se integreze perfect în decor atunci acest model ar fi o alegere bună.

Aspect

Se poate vedea foarte clar dă e vorba despre o combină incorporabilă bine compartimentată care are congelatorul poziționat jos, iar frigiderul sus.

Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

ART920A+ are un volum net total de 320 litri care e împărțit între frigider și congelator. Frigiderul are 238 litri, iar congelatorul are 82. Frigiderul are 5 rafturi și 4 suporturi la ușă, iar congelatorul are 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 3,5 kilograme de 24 ore. Consumul de curent e unul mic, iar acest lucru e demonstrat de clasa de eficiență energetică A+ care îi e atribuită.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că poate fi incorporat, iar din această cauză are un preț ușor mai mare, dar nu cu mult față de modele similare care nu sunt incorporabile. E un produs de calitate superioară, fapt pentru care producătorul îi acordă o garanție de 2 ani, existând posibilitatea extinderii ei la maxim 4 ani. Are o autonomie mare de 17 ore, iar dacă curentul o să se întrerupă atunci nu o să aveți probleme cu aparatul sau alimentele din el.

Concluzie

Dacă vă interesează un aparat bun atunci vă recomand acest model, iar pe lângă tehnologiile utile are posibilitatea de a fi incorporat, lucru care face ca bucătăria dvs. să arate mult mai bine. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar datorită dezghețării automate o să aveți puțin stres cu aparatul ori cu întreținerea sa.

Te-ar mai putea interesa