Whirlpool ART7811, model incorporabil cu LessFrost

Whirlpool ART7811 e o combină complet incorporabilă pentru persoanele care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu electrocasnice incorporabile. Vine de la numărul 1 mondial, iar din această cauză avem parte de un aparat cu fiabilitate peste medie.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv aspectiv, al consumului de curent și al dotărilor.
Din imagine se poate observa că aparatul are o compartimentare foarte bine realizată așa încât să încapă cât mai multe produse.
În partea superioară a compartimentului frigider se poate observa că are panou de comandă pentru diverse reglaje.

Pro și contra

Modelul Whirlpool ART7811 are mai multe lucruri care te-ar face să-l achiziționezi, dar eu am să scriu despre cele mai importante:
– Consumul energetic mic deoarece are clasa F cu un consum de 283 kWh pe an.
– Are LessFrost așa încât să se producă mai puțină gheață. E o alternativă la No Frost.
– E echipat cu 6th Sense Fresh Control așa încât prospețimea alimentelor să se păstreze de 3 ori mai mult față de un frigider normal.
– Dispune de ventilare pentru obținerea celor mai bune rezultate.
– Compartimentarea e realizată foarte bine având diverse soluții pentru sticle (sertar, raft și separator), Fresh Box și raft lactate.
– Controlul temperaturii e unul electronic prin intermediul sistemului de control electronic.

Precum în cazul altor frigorifice și acesta are uși reversibile, însă schimbarea deschiderii e un procedeu care ia mult timp… precum la alte modele.

Din păcate nu are Multiflow și nici No Frost, dar are niște tehnologii similare… după cum am scris mai sus.

De final trebuie să scriu că această combină e o alegere foarte bună pentru persoanele interesate de ceva incorporabil care să aibă un excelent raport preț/calitate și preț/dotări.

Te-ar mai putea interesa