Whirlpool ART650221, model incorporabil cu Less Frost

Dacă sunteți interesați în a amenaja o bucătărie cu aparatură incorporabilă atunci recomand pe post de frigorific modelul Whirlpool ART650221. Acesta este o combină frigorifică cu o capacitate medie de 273 l și eficiență energetică F.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat deosebit de la un producător de top. Despre Whirlpool trebuie știut că este numărul 1 la nivel mondial în producția de electrocasnice deoarece aparatura acestuia este una deosebit de fiabilă.

Păreri pro și contra

Modelul acesta este unul destul de compact, dimensiunile acestuia de incorporare fiind de 56x56x177,6 lxaxî cm.  Recomand să vă uitați în manualul de utilizare pentru a vedea mai bine care sunt dimensiunile de încorporare precum și dimensiunile.
Eficiența energetică este una bună deoarece pe an consumă circa 297 kWh. Acesta este și motivul pentru care a primit clasa F.
Sistemul de răcire al aparatului este Less Frost, adică o alternativă la No Frost. Acesta presupune că nu se realizează așa multă gheață așa încât dezghețarea să fie necesară mai rar.
Nivelul de zgomot e unul redus, fiind vorba despre 35 decibeli.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie să țineți cont, printre acestea fiind faptul că nu are No Frost și sistemul de răcire este mai de bază. Prin acest ultim lucru vreau să scriu faptul că aparatul nu are sisteme de răcire independente sau Multiflow.

Concluzia mea legată de combina Whirlpool ART650221 e că merită banii dacă vreți ceva de calitate. Uneori nu trebuie să fim atrași de prea multe dotări, ci de aparate care au integrate doar lucruri de care avem nevoie. Acesta e și motivul pentru care la Whirlpool nu o să vedem aparate care pot fi controlate de pe telefon sa alte lucruri similare.

Te-ar mai putea interesa