Whirlpool ART 9810A+, combina frigo incorporabilă

Dacă te interesează o soluție ok pentru menținerea la rece a diferitelor alimente atunci ți-aș recomand combina Whirlpool ART 9810A+. Mai mult, acest model e unul care poate fi incorporat. Din păcate nu vine cu No Frost, însă în schimb are 6th Sense Fresh Control – o tehnologie care ajută la menținerea alimentelor proaspete până la de 4 ori mai mult în comparație cu alte combine.

Dacă e să vorbim despre preț atunci vedem că nu costă deloc mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Iar, pe acești bani primim un aparat care arată bine și are niște dotări mai mult decât ok, cum ar fi capacitate de 308 litri, clasă de eficiență energetică A+ și un nivel de zgomot deloc mare.

Interiorul
Interiorul

După cum ziceam mai sus, acest model vine cu tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control, iar acestă soluție e una unică deoarece adaptează diferiți parametri (temperatură, umiditate) în funcție de condiții externe, umplere a aparatului și de cât de des e utilizat.
Volumul e unul destul de mare, mai exact de 308 litri. Iar, cel mai tare lucru e faptul că vorbim despre un volum net.
Chiar dacă e un aparat mare, nu are un nivel de zgomot prea mare, ci de doar 35 dB… ceea ce e foarte puțin.

Plusurile modelului acesta ar fi că nu aveți stres cu dezghețarea (e un proces automat), că e bine compartimentat (frigiderul e unul cu 4 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente), autonomia relativ mare și capacitatea mare de congelare.
Din păcate nu vine cu No Frost, iar congelatorul trebuie dezghețat manual.

De final nu pot să spun decât că acest model e unul perfect pentru cineva care vrea o combină oarecum mascată. Normal că vorbim despre un model modern și de aceea vine cu caracteristici precum sistemul antibacterian și funcția de super răcire.
Volumul net al modelului acesta e unul considerabil și de aceea eu zic că merită banii. Mai mult, aparatul vine cu o compartimentare ingenioasă deoarece partea de frigider e de 228 litri, iar cea de congelator e de 80.

4 comentarii la „Whirlpool ART 9810A+, combina frigo incorporabilă”

  1. buna ziua si imi cer scuze de deranj. Vroiam sa va intreb daca exista o combina frigorifica incorporabila cu un volum mai mare decat modelul whirlpool art 9810 si sa fie la un pret acceptabil? va multumesc

  2. Vreau sa-mi cumpar o combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+, 308L, Clasa A+, H193.5 cm …Nu o mai gasesc , in stoc, la Emag…
    Unde o pot gasi? Sau…cand? Ce ma sfatuiti ?

  3. Mai aşteptaţi câteva săptămâni până o să o aibă pe stoc sau alegeţi câteva alternative.
    Ar mai fi varianta să luaţi legătura cu magazinul pentru a vedea când pot aduce combina pe stoc. Detalii de contact găsiţi aici.

Lasă un comentariu