≡ Meniu

Whirlpool ART 9810A+, combina frigo incorporabilă

Dacă te interesează o soluție ok pentru menținerea la rece a diferitelor alimente atunci ți-aș recomand combina Whirlpool ART 9810A+. Mai mult, acest model e unul care poate fi incorporat. Din păcate nu vine cu No Frost, însă în schimb are 6th Sense Fresh Control – o tehnologie care ajută la menținerea alimentelor proaspete până la de 4 ori mai mult în comparație cu alte combine.

Dacă e să vorbim despre preț atunci vedem că nu costă deloc mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, pe acești bani primim un aparat care arată bine și are niște dotări mai mult decât ok, cum ar fi capacitate de 308 litri, clasă de eficiență energetică A+ și un nivel de zgomot deloc mare.

Interiorul

Interiorul

După cum ziceam mai sus, acest model vine cu tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control, iar acestă soluție e una unică deoarece adaptează diferiți parametri (temperatură, umiditate) în funcție de condiții externe, umplere a aparatului și de cât de des e utilizat.
Volumul e unul destul de mare, mai exact de 308 litri. Iar, cel mai tare lucru e faptul că vorbim despre un volum net.
Chiar dacă e un aparat mare, nu are un nivel de zgomot prea mare, ci de doar 35 dB… ceea ce e foarte puțin.

Plusurile modelului acesta ar fi că nu aveți stres cu dezghețarea (e un proces automat), că e bine compartimentat (frigiderul e unul cu 4 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente), autonomia relativ mare și capacitatea mare de congelare.
Din păcate nu vine cu No Frost, iar congelatorul trebuie dezghețat manual.

De final nu pot să spun decât că acest model e unul perfect pentru cineva care vrea o combină oarecum mascată. Normal că vorbim despre un model modern și de aceea vine cu caracteristici precum sistemul antibacterian și funcția de super răcire.
Volumul net al modelului acesta e unul considerabil și de aceea eu zic că merită banii. Mai mult, aparatul vine cu o compartimentare ingenioasă deoarece partea de frigider e de 228 litri, iar cea de congelator e de 80.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • nechita bogdan

  buna ziua si imi cer scuze de deranj. Vroiam sa va intreb daca exista o combina frigorifica incorporabila cu un volum mai mare decat modelul whirlpool art 9810 si sa fie la un pret acceptabil? va multumesc

 • Naşul

  Din păcate nu am găsit vreuna care să aibă un volum mai mare. Gorenje RKI4181KW (o combină imediat următoare ca volum) are un volum de 293 litri.

 • angela

  Vreau sa-mi cumpar o combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+, 308L, Clasa A+, H193.5 cm …Nu o mai gasesc , in stoc, la Emag…
  Unde o pot gasi? Sau…cand? Ce ma sfatuiti ?

 • Naşul

  Mai aşteptaţi câteva săptămâni până o să o aibă pe stoc sau alegeţi câteva alternative.
  Ar mai fi varianta să luaţi legătura cu magazinul pentru a vedea când pot aduce combina pe stoc. Detalii de contact găsiţi aici.

Lasă un comentariu