Whirlpool ART 7811 F, combină complet incorporabilă cu 6th Sense

Whirlpool ART 7811 e un model complet incorporabil, lucru care presupune că aparatul nu va fi sesizat în bucătăria dvs deoarece chiar și ușii i se pot atașa două plăci (de lemn, pvc, mdf sau din ce e făcută mobila dvs de bucătărie) așa încât să nu se vadă.
E ușor de întreținut precum modele cu No Frost deoarece congelatorul se dezgheață manual, iar frigiderul automat.

Acest model ART 7811 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care integrează tehnologii moderne cum ar fi Al 6lea Simț Fresh Control.

Pe partea de caracteristici acest model vine cu un volum net de 275 litri și înălțimea de 177 centimetri.
Ușile sunt unele reversibile, adică se pot deschide în orice parte dacă sunt reglate corespunzător. Deschiderea standard fiind înspre dreapta.
Ca funcții aș aminti cea de super răcire, sistemul antibacterian și ș tehnologia Al Șaselea Simț.
După cum ziceam mai sus, acest model are un volum mare din care 195 litri sunt ai frigiderului și 80 ai congelatorului.
Partea de frigider e una cu 5 rafturi și 3 suporturi la ușă, iar congelatorul are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 3,5 kilograme.
Împreună cu liderul în soluții antibacteriene (Microban) cei de la Whirlpool au dezvoltat un sistem de filtrare a aerului.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că vine de la numărul 1 la nivel mondial, că nu costă prea mult, zgomotul redus și consumul redus de curent (vine cu clasa A+ de eficiență energetică).

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să se integreze perfect în bucătăria ta și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. Alimentele vor rămâne mai mult timp proaspete (până la 4 ori mai mult după cum precizează producătorul) pentru că integrează Fresh Control (o caracteristică legată de umiditate care presupune că oferă umiditatea perfectă).
Alegând un model precum acest nu o să greșiți deoarece alegeți numărul 1, iar alte modele similare găsiți aici.

Te-ar mai putea interesa