Whirlpool ART 6502A+, combină frigo clasa A+

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci ți-aș recomanda o combină frigo precum Whirlpool ART 6502A+. E un model incorporabil cu un volum net de 275 litri, iar clasa de eficiență energetică e A+… așa încât nu avem griji legate de consumul de curent.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un design plăcut și cu un volum destul de mare. Nici nu o să ocupe prea mult loc deoarece are o înălțime de 177 centimetri, și dacă te interesează greutatea atunci trebuie știut că are o greutate de 50 de kilograme. Deci, nu o să fie deloc greu de amplasat acolo unde doriți.

Combina
Combina

Niște specificații care te-ar interesa ar fi volumul de 195 litri ai frigiderului, de 80 litri ai congelatorului și că are un congelator cu o capacitate de congelare de 3,5 kilograme la 24 de ore. Frigiderul e unul împărțit de 4 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Deci, putem spune că e un aparat frigorific foarte încăpător.
Din păcate nu vorbim despre un model No Frost, dar asta nu-i o problemă întrucât dezghețarea și decongelarea e una automată.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt incorporabilitatea, că nu costă prea mult, fiabilitatea și că vine de la un brand de excepție.
Cum ziceam și mai sus, acest model e unul care să vină cu No Frost, dar asta nu-i un dezavantaj major.

De final pot spune despre acest model că e unul care arată bine și care se va integra perfect în bucătăria dvs. Brandul e unul de top deoarece e vorba despre Whirlpool. Poate că iniția alți fost tentați să cumpărați un frigider, dar eu vă recomand această combină întrucât e îmbinarea perfectă între frigider și congelator.
Foarte interesantă e și oferta de ridicare gratuită a produsului vechi, însă nu trebuie confundat cu buy back-ul deoarece nu primești niciun ban. Oricum, așa vă scăpați de un aparat de care nu mai aveți nevoie deoarece știm cu toții cât de greu e să scapi de astfel de aparate… mai ales dacă stai la bloc.

Te-ar mai putea interesa