Whirlpool ART 489/7, combina frigo incorporabilă

Combinele frigorifice incorporabile sunt cam rare, însă Whirlpool a scos pe piață Whirlpool ART 489/7 care e un model cu o înălțime de 177 centimetri și uși reversibile. Din păcate nu are No Frost, dar are două compresoare așa încât să existe două circuite de răcire. Și, chiar dacă vine cu acele două compresoare, nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 37 decibeli.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind o combină care se integrează perfect în bucătăria dvs și nu deranjează deloc vizual. Nici nu consumă mult curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică… lucru care înseamnă că chiar dacă inițial dăm mai mulți bani pe aparat, pe parcurs îi recuperăm prin facturi mai mici la curent.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Modelul de față e unul care are o capacitate de 281 litri (din care frigiderul are 200 litri), iar chiar dacă nu are No Frost, frigiderul e unul care se dezgheață automat. Se descurcă de minune la înghețare și congelare, un exemplu fiind faptul că dispune de congelare de 9 kilograme la 24 de ore.
O facilitate care o să o întâlniți doar la combinele Whirlpool e Al 6lea Simț, o caracteristică prin care aparatul are senzori care detectează creșteri de temperatură și restabilesc condițiile optime. Un alt lucru la care excelează modelul acesta e viteza de restaurare a temperaturii optime, fiind un model care restaurează temperatura de 5 ori mai rapid în comparație cu alte modele. Despre facilitatea din acest paragraf mai trebuie spus un ultim lucru – răcirea e aplicată doar atunci când este nevoie, astfel realizându-se economii importante de curent.

Lucrurile care le vei aprecia sunt aspectul, performanța în răcire (și ținere la rece) și disponibilitatea a două compresoare. Nu trebuie neglijată nici clasa de eficiență energetică deoarece e una foarte bună, mai exact A+ (având un consum de curent de 0.85 kWh la 24 de ore).

Deci, dacă ai o bucătărie realizată doar cu electrocasnice incorporabile atunci modelul acesta o să stea și el foarte bine în acea bucătărie. Despre utilizare trebuie spus că nu e deloc complicată deoarece se utilizează precum oricare alt aparat de acest fel.

Lasă un comentariu