Whirlpool ART 453/A+/2, combina frigo incorporabilă

Această combină frigorifică incorporabilă Whirlpool ART 453/A+/2 e una destul de accesibilă având în vedere că e de tip incorporabilă. Chiar dacă despre design nu prea am ce spune, la interior lucrurile stau cu totul diferit. Se observă că are rafturi din sticlă, suporturile sunt transparente și are iluminare. Chiar dacă nu are suport pentru sticle, are un suport pe ușă care poate avea același rol. Pe scurt, are 284 litri (volum brut), clasa a și o înălțime de 177.6 cm. E foarte important atunci când instalați acest aparat să citiți manualul său deoarece acolo e specificat cât trebuie să fie acea secțiune în care vine instalat aparatul. Bineînțeles aveți nevoie de ajutorul mai unei persoane deoarece e destul de grea. Cât despre cost, nu consumă mult dar prețul său nu e chiar de neglijat. Acest ART 453 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool ART 453 A 2 1
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitatea sau un volum net de 273 litri care e oarecum suficient pentru că frigiderul are 201 litri iar congelatorul are restul de 72 litri. Consumul de energie standard pentru 24 de ore e de 0.8 kWh. Se datorează în mare parte clasei energetice A+ care se regăsește la mai toate aparatele de bucătărie (unele au chiar și A++). Nu e dotat cu dozatoare pentru gheață sau apă, dar are un interior bine realizat. Frigiderul are patru rafturi iar ușa acestui compartiment are și ea 4 suporturi.

Congelatorul său vine cu trei compartimente iar capacitatea sa de congelare e de 3.5 kilograme. E puțin comparativă cu cea a altor congelatoare. Nu e un minus pentru cei care merg des la cumpărături dar poate fi un minus pentru cei care cumpără multe alimente (în special carne). Acesta are și funcție de super-congelare iar nivelul de zgomot e redus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: congelator semi-automat, silențioasă, poate fi incorporată, design simpli și elegant.

Minusuri: capacitate mică de congelare (la 24 ore).

Concluzie

Acest aparat frigorific ART 453/A+/2 e unul dintre puținele variante care pot fi incorporate în mobilier și care sunt și accesibile. Spun asta deoarece majoritatea au prețuri mari comparative cu cele ale combinelor clasice. Dacă vă interesează prețul și doriți să faceți o alegere cu volum mai mare, o recomandare poate fi o combină simplă deoarece e ieftină, poate are și funcții în plus și volumul e superior (dar nu cu mult). Un alt motiv pentru care ați opta pentru un clasică, e design-ul exterior care la unele poate fi destul de atrăgător deoarece poate fi în culoarea inox. Alegerea rămâne a voastră și depinde pe bugetul alocat.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu