Whirlpool ARG 18081, frigider incorporabil cu 6th Sense

Whirlpool ARG 18081 e un frigorific incorporabil de tipul frigider cu o uşă. Are clasa A++ de eficienţă energetică şi o înălţime de 177cm. Se poate spune că e un apart premium pentru persoanele interesate să-şi amenajeze o bucătărie modernă cu aparatură care se integrează perfect în mobilier.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are consum redus de electricitate (115 kWh) şi nivel de zgomot scăzut (35 decibeli).


Păreri pro şi contra

Frigiderul Whirlpool ARG 18081 e dotat cu Less Frost, adică un sistem de păstrare la rece (răcire) în care dezgheţarea durează 1 minut şi trebuie realizată o dată pe lună.
Precum toate aparatele Whirlpool şi acesta vine cu 6th Sense, în cazul acestuia se presupune un control constant al temperaturii. În plus are şi 6th Sense Fresh Control pentru reglarea temperaturii de pe ecranul touch numit Centauro Touch.
Cum scriam mai sus, acest model are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 115 kWh. E un consum foarte mic pentru că nici paratul nu e prea mare (are capacitate de 318 litri).
Vine cu „modul de vacanţă” pentru perioade îndelungate de timp în care nu deschideţi uşa frigorificului.
Un lucru foarte util e faptul că vine cu filtru antibacterial aşa încât să nu să se producă mirosuri urâte care sunt cauzate de bacterii.
Dimensiunile aparatului sunt de 177x54x55 îxlxa cm, iar greutatea e de 50kg. Pentru a vedea dacă încape în mobilierul dvs. aş recomanda să inspectaţi schiţa de montaj. Montajul va fi ceva mai simplu deoarece are design XlentFit care oferă o oarecare flexibilitate la instalarea produsului.

Alegând un astfel de model faceţi o alegere bună deoarece Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial.
Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa