Whirlpool ARC2353WH, frigider cu 2 uși

Whirlpool ARC2353WH e un frigider care are două uși care e numai bun pentru cineva cu buget redus și care stă într-un mic apartament. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigorific care e bine compartimentat având congelatorul poziționat sus și frigiderul împărțit de 7 rafturi. Poate vă gândiți că are un congelator cam anemic, dar nu e așa deoarece poate congela undeva până la 2.5 kilograme într-o zi.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model pe alb. Se poate vedea că are un design plăcut cu un mâner pe orizontală. Iar, la interior arată la fel de bine deoarece are rafturile făcute din sticlă.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

ARC2353WH are un volum total (brut) de 218 litri, din care congelatorul are 41 și frigiderul 171 litri. Nu consumă deloc mult curent pentru că are clasa de eficiență energetică A+, iar asta presupune un consum de curent foarte mic. Singurul lucru care poate o să vă deranjeze la el e că nu are No Frost, iar din această cauză o să trebuiască să-l dezghețați manual.
Faptul că are o dimensiune modică are avantajele că încape oriunde și că face puțin zgomot. Astfel, la cei 40 dB e mai silențios decât un aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția acestui model ar fi prețul model, garanția de 2 ani, faptul că vine cu o autonomie ridicată de 10 ore (deci dacă se întrerupe curentul pentru mult timp atunci alimentele nu se vor altera) și consumul deloc mare de curent electric… lucru demonstrat de clasa de eficiență energetică A+.
Singurul punct contra ar fi lipsa No Frost (vezi modele cu No Frost)… de Multi Flow să nu mai zicem deoarece e prezent doar la modele premium de peste 3000 lei.

Concluzie

Pe piață sunt multiple tipuri de frigidere, dar acesta e destinat acelora cu un buget mic-mediu și care nu au nevoie de dispenser de apă ori alte facilități premium. În cazul în care nu vi-l permiteți atunci există și variata de a-l lua în rate… mai multe detalii aici în partea dreaptă.

Te-ar mai putea interesa