Whirlpool ARC2353IX, frigider cu 2 uși

Whirlpool ARC2353IX e un frigider elegant și ceva mai mare decât restul. De aceea poate ocupa mai mult spațiu decât o combină frigorifică. Are o lățime mai mare dar înălțimea sa nu e așa de generoasă. Deci, alegerea corectă depinde de preferințe ori de spațiul  disponibil. Oricum un frigider are un congelator mai mic iar acel compartiment e în partea de sus unde e și mai accesibil. Designul acestui model e interesant și îmi plac mai mult cele cu mânere incorporate, dar există frigidere elegante și cu mânere exterioare. Pe partea de dotări pot spune că nu duce lipsă de nimic și o tehnologie ca No Frost nu avea sens cât timp nu e un aparat foarte mare.

Consumul de energie e mai mic decât la o combină cu volum similar deoarece are un congelator mai mic, iar frigiderul nu consumă atâta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Are o clasă energetică A+ care evidențiază consumul de energie. Consumul de energie e mic și pentru că are un congelator mai mic, compartiment care poate influența consumul de energie. Are un congelator de 41 litri iar restul de 171 litri e la frigiderul propriu-zis. Deci volumul total e undeva la 218 litri.

Are 7 rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume/fructe, sistem dezghețarea manuală la congelator și automat la frigider. Congelatorul poate congela destul de bine ținând cont că e pe jumătate- 2.5 kg la 24 de ore (comparativ cu cel al unei combine frigorifice).

Pe partea de design are: 2 uși, finisaj pe inox, iluminare interioară și altele. Nivelul de zgomot e redus și e norma să fie așa că doar e frigider – 40 dB.

Plusuri: capacitate de congelare bună, arată bine, silențios, arată destul de bine, nu ocupă chiar așa de mult spațiu, se pot pune sticle pe suporturile de la ușa frigiderului etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool ARC2353IX e un aparat mare dar care nu consumă mult deoarece are un congelator mai mic dar care pare a fi suficient de mare. Dacă nu obișnuită să mergeți rar la cumpărături, adică să luați alimente pentru o lună sau 2 săptămâni, atunci un frigider ca și acesta ar fi mai indicat.

Lasă un comentariu