Whirlpool AMD 351

Se apropie vara și de aceea nu ar strica să vă pregătiți să o întâmpinați cu un aparat AC. Trebuie recunoscut că astfel de aparat sunt tot mai performante și ieftine în același timp. Dacă vreți ceva bun atunci eu vă recomand un aparat de aer condiționat Whirlpool AMD 351 care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și vine cu facilități cum ar fi inverter, capacitate 12000 Btu, clasa A de eficiență energetică și multe altele.

Poze

Whirlpool AMD351 e de culoare albă și se poate vedea că arată destul de mult ca 350 care e un model puțin inferior ca și capabilități, dar e bun și acela. Nu știu dacă se vede, dar acest model vine cu al 6-lea simț care e o funcție legată de consumul mic de curent. Această caracteristică face ca aparatul să consume puțină energie electrică și chiar dacă inițial dați mai ult p aparat, pe parcursul utilizării sale o să economisiți bani.

Din fața

Specificaţii tehnice

AMD 351e un model nou care are o capacitate bună de răcire dar și de încălzire, și din această cauză o să-l puteți folosi atât iarna cât și vara. E controlat de la o telecomandă realizată foarte ergonomic așa încât să nu apăsați din greșeală pe alt buton. Unitatea interioară are o greutate de 10 kilograme, iar cea interioară are undeva la 30.

Păreri pro şi contra

Pro: puterea consumată la răcire, respectiv încălzire nu e prea mare și de aceea face parte din clasa de eficiență energetică A; fiabilitatea sa e una bună și asta i se datorează brandului, construcției rigide a ambelor unități, dar și garanției îndelungate care în mod normal poate fi prelungită.
Contra: are un preț de achiziție mare, dar banii pot fi recuperați pe parcurs prin facturi la curent mai mici.

Concluzie

Dacă vrei să-i dotezi locuința cu un AC performant atunci cred că Whirlpool ar fi un brand ok, iar despre montare trebuie spus că nu e prea complicată, dar trebuie realizată de o firmă specializată. Zgomotul produs de aparat nu e prea mare deoarece zgomotul maxim e de 50 decibeli și asta pentru aparatul exterior. Utilizarea nu va fi prea complicată deoarece vine cu telecomandă,a iar dacă nu vă descurcați atunci puteți lua și citi manualul său de utilizare.

Te-ar mai putea interesa