Whirlpool AMD 350

Se apropie vara și mă gândesc că și în acest an temperaturile vor fi foarte mari și de aceea cred că e bine să ne asigurăm că vom trece cu bine de vară. Un aparat de aer condiționat Whirlpool AMD 350 e o nouă apariție pe piața din România și e foarte economic deoarece are clasa A de eficiență energetică. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pentru acești bani primim un excelent aparat care are inverter și 9000 btu. Acești btu sunt oarecum aproximativi.

Poze

E un aparat de culoare albă și trebuie menționat că are undeva la 36 kilograme. Mai exact unitatea interioară are 9, iar cea exterioară are restul de 27. Normal că vine și cu telecomandă chiar dacă din această poză se poate vedea că ar avea unitate exterioară ori telecomandă. Foarte interesant e faptul telecomanda e una cu ecran.

Din fața

Specificaţii tehnice

Whirlpool AMD350 are atât capacitatea de a răci aerul, cât și de a-l încălzi. Astfel, aparatul nu o să vă fie de folos doar vara, ci și iarna deoarece filtrează aerul și îl răcește ori încălzește… depinde de preferințe. Are ventilator și filtrul său zic că e unul destul de bun din moment ce vorbim despre un filtru lavabil. Puterea consumată e undeva la 740W atât pentru încâlzire cât și răcire.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau patru contra unei sume de bani; e realizat de un brand în care am încredere deplină când vine vorba despre achiziționarea unui electrocasnic; funcțiile standard sunt foarte utile, iar aceste funcții sunt încălzire, răcire și dezumidificare; are al 6 lea simț care e o tehnologie legată de eficiență atât la răcire/încălzire, cât și cea energetică (adică să consume mai puțin, nu mai mult).
Contra: prețul e cam ridicat.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat care să-ți facă vara mai frumoasă atunci îți recomand un AMD 350 deoarece e foarte capabil, iar prețul mare e datorat faptului că nu e tocmai o chinezărie. Eu am câteva electrocasnice de la acest producător de ani buni de zile și nu s-au strica, iar acest lucru demonstrează că brandul e unul de nota 10… ca și produsele sale.

Lasă un comentariu