Whirlpool AMD 034

Acest aparat de aer condiționat Premium Whirlpool AMD 034 e unul dintre multele modele de la acest producător care dispun de o funcție foarte interesantă. Are o capacitate de 24000 Btu și clasa energetică A. Aici mă refer la funcția de repornire care mi se pare foarte utilă în special pe timpul verii și dacă aveți multe camere la parter sau o sală foarte mare. Chiar dacă aveți probleme să se întrerupă alimentarea de energie, aparatul va pornit singur fără a face nimic. Bineînțeles vine și cu alte funcții care nu le veți găsi la alte modele că doar e un model Premium. Poate răci automat încăperea la ce temperatură doriți și într-un timp foarte scurt cu ajutorul funcției U. Aceste setări/funcții pot fi selectate ușor de la telecomanda sa care se află în pachetul său. Acest model numit AMD 034 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

aparat/vezi]

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, are o capacitate de 2400 Btu care e dublu față de un model obișnuit și deci prețul său e justificat. Poate fi folosit atât pe timpul verii cât și pe timpul iernii deoarece capacitatea de aer cald furnizat e tot de 24000 Btu. Bineînțeles consumul capacitatea e ceva mai mare atunci când îl folosiți pentru încălzire (6.8 kW) decât pentru răcire (6.4 kW), iar consumul e relativ același (2.1-2.2 kW). Vine cu eficiență energetică clasa A, funcție de dezumidificate (capacitate de 1.5 litri la oră), funcție de răcire și trei trepte de ventilate.

Din poza de sus se poate observa că are un design simplu dar și modern în același timp. Având în vedere că e vorba de un model performant, dimensiunile sale sunt pe măsură: lățime de 102 cm, o înălțime de 31 cm și o adâncime de 20 cm. Deci aveți nevoie de o zonă destul de bună pentru a-l amplasa. Cât despre unitatea exterioară, e una obișnuită și care vine împreună cu unitate interioară. Recomand să apelați la o firmă autorizată pentru a le instala.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o putere mare de răcire/încălzire, funcția de repornire, răcire rapidă și eficientă.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Whirlpool AMD 034 e cea mai performantă soluție pentru cei care vor o răcire eficientă, rapidă și inteligentă. Acest producător oferă și alte modele însă dacă nu aveți de gând să montați două model ci unul, acesta e soluția. Veți economisi și ceva bani deoarece trebuie să plătiți pe cineva că să-l instaleze iar la acesta aveți de instalat mai puțin (comparativ cu două aparate de 12000 Btu).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Whirlpool AMD 034”

Comentariile sunt închise.