Whirlpool AMD 033

Aerul condiționat a devenit o necesitate și nu un lux, iar prețurile trebuie să recunoaștem că au devenit foarte accesibile. Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 033 e unul foarte bun și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mic dacă luăm în considerare multitudinea de funcții și dotări ale sale. Costa ceva mai mult, însă în modelul de față există o reducere substanțială care nu știu cât va mai dura. Al 6 lea simț e o tehnologie caracteristică acestui brand, iar produsul de față beneficiază de această tehnologie care presupune în principal o eficiență ridicată și un consum mic de resurse.

Poze

Modelul AMD033 e unul caracteristic brandului Whirlpool și asta se poate vedea din dotările sale. Aspectul nu lasă de dorit și în imaginea de alături e prezentat modelul care vine montat la interior. pachetul mai conține o telecomandă și o unitate exterioară care are o greutate undeva la 35 kilograme. Probabil că din imagine nu se vede, însă aparatul are niște dimensiuni reduse așa încât să poată fi pus și în încăperi mici.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Whirlpool AMD 033 e un model foarte bun care e capabil de a încălzi sau răci aerul cu o capacitate de undeva la 18000 btu. Filtrul e unul de cărbune activ și normal că re ventilator pentru o eficiență ridicată. Montarea aparaturii nu e prea complicată deoarece e făcută cu cap, însă montajul trebuie făcut de o firmă autorizată, iar despre montare trebuie neaparat spus că nu e inclusă în preț și nu e furnizat nici vreun kit de instalare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; consumul de curent e unul mic deoarece are al 6-lea simț; telecomanda e una foarte interesantă cu un ecran mare și informativ; unitățile sunt de culoare albă ceea ce e un lucru caracteristic aparatelor AC; are funcția Sleep prin care e setată automat temperatura în timp ce dumneavoastră dormiți ori vă odihniți.
Contra: prețul e ceva mi mare decât la alte modele, însă economisiți bani pe parcursul utilizării sale.

Concluzie

Dacă vrei să ai un aer urat în permanență în camera ta atunci îți recomand un astfel de aparat. După cum ziceam mai sus, astfel de aparate nu sunt un moft, ci o necesitate deoarece purifică aerul și după preferințe îl încălzesc ori îl răcesc. Alături e un clip sau un video preview la caracteristica la 6-lea simț care ne arată că economisim mulți bani, chiar dacă aparatul costă ceva mai mult.

Te-ar mai putea interesa