Whirlpool AMD 027/1 Inverter, aparat AC

Whirlpool AMD 027 Inverter e modelul de vârf din noua gamă și se evidențiază prin capacitatea de 24000 btu, tehnologia Al 6-lea simț, filtrarea HEPA și alte caracteristici de top. Costă ceva mai mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », însă pe acești bani primim cel mai tare aparat AC al momentului de la Whirlpool.
Încă e primăvară, dar nu cred că ar strica să vă dotați de pe acum cu un astfel de aparat deoarece s-ar putea ca la vară să nu mai găsiți ceva calitativ ori s-ar putea ca prețurile să crească.

Aspect

Unitatea interioară (cea prezentă în imaginea alăturată) e una de o dimensiune modică și greutate la fel de modică. Comparativ cu unitatea care se montează la exterior, aceasta e foarte silențioasă. Aspectul e unul plăcut, iar pachetul conține, pe lângă cele două unități, și o telecomandă cu display care vă ajută să vedeți ceea ce se întâmplă.

Componenta interioară
Componenta interioară

Caracteristici tehnice

Modelul AMD 027/1 vine cu o deosebită capacitate pentru încălzit și răcit, mai exact are 24000 btu. În ciuda faptului că e așa de puternic, nu consumă deloc mult curent deoarece e un aparat din clasa de eficiență energetică A, A+. Aerul care e degajat e unul curat în proporție de peste 90% deoarece aparatul vine cu un filtru Hepa care e foarte des întâlnit la aspiratoare.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe facilități de top; garanția minimă e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult; beneficiază de multe funcții utile printre care se numără ventilarea, încălzirea, dezumidificare etc; e ecologic și economic în același timp; arată foarte bine; telecomanda cu care vine e foarte utilă deoarece dacă vreți o anumită temperatură atunci nu o să trebuiască să vă deplasați până la aparat.
Contra: prețul.

Concluzie

Dacă te pasionează ultimele apariții pe piață în materie de AC atunci modelul de față ar fi unul bun. Vine cu ce e mai nou de la Whirlpool și performanțele sunt de neegalat. Din păcate montajul standard nu e inclus în pachet, dar cred că o să vă descurcați cu o firmă autorizată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AMD 027/1 Inverter, aparat AC”

  1. ma poate ajuta cineva??? am instalat un whirlpool amd 027, de 24000 btu, si nu ii dau de cap…, este galagios rau de tot, chiar si pe viteza mica, nu am functie de super silens pe telecomanda… si ma tot uit la toti comercianti ca au in poza pe telecomanda functia super silens… care este explicatia?? nu am nici un fel de variant sa il pun pe super silent???

Comentariile sunt închise.