Whirlpool AMD 026 Inverter, aparat aer condiționat

Whirlpool AMD 026 e un aparat de aer condiționat cu tehnologie Inverter și nu e singurul model. A părut alături de încă alte 3 modele, fiecare având un o capacitate diferită. Deci și prețul diferă astfel că AMD 024 e cel mai ieftin și are cea mai mică capacitate de răcire. Bineînțeles, capacitatea de răcire se alege în funcție de suprafața casei sau încăperii. E bine să alegeți un model mai performant decât două modele ieftine deoarece veți economisi bani în două sensuri: veți cumpăra doar un aparat și consumul e mai mic. Designul său e același ca și la restul modelelor iar finisajele sunt simple iar culoarea e cea standard – alb. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată identic cu celelalte modele din această serie nouă. În partea de jos-dreapta, se află acel ecran LCD și indicatorii (timer și cel de pornire).

Componenta interioară
Componenta interioară

Specificații tehnice

Mai precis, capacitatea de răcire e de 17060 btu iar cea de încălzire e de 18425 btu. Clasele de eficiență energetică sunt foarte bune având în vedere că are Inverter sunt: A+ la răcire și A la încălzire. La încălzire nu e așa de bună deoarece consumul e ceva mai mare și e normal să fie așa. Deci poate fi folosit și pentru încălzirea încăperii ori locuinței.

Bineînțeles vine cu filtru hepa care filtrează aerul de miros sau aburi. În pachet e inclusă și telecomanda cu care puteți controla mai ușor aparatul, dar și unitatea externă. Ca și funcții are: Al 6lea Simț, ventilare, încălzire, răcire, cronometru, dezumidificator, auto restart, sleep și altele. Ca și funcții speciale are Around U și Dim (oprire iluminat unitate internă). Toate aceste funcții pot fi găsite și pe modele de care vă ziceam anterior. Pentru instalarea ei, trebuie să apelați la o firmă autorizată și nu la orice persoană.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie, capacitate mare de răcire/încălzire, fiabilitate și ecran LCD.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Whirlpool AMD 026 e un aparat de aer condiționat nou și care ar trebui să-l luați în considerare deoarece vine cu tehnologie de ultimă generație care menține consumul constant (fără fluctuații). Acele fluctuații de consum apar atunci când porniți aparatul sau când schimbați temperatura ori funcția de răcire/încălzire. Deci e o tehnologie bine venită în special că e un model performant.

Te-ar mai putea interesa