Whirlpool AMD 025/1 Inverter, AC ieftin

Whirlpool AMD 025/1 Inverter face parte din noua serie de aparate de aer condiționat Whirlpool care vine cu Al 6-lea simț și alte facilități utile. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » cred că e un best buy, iar clasa de eficiență energetică A+ o să vă ajute să economisiți bani pe timpul utilizării.

Aspect

E un model cu aspect plăcut, iar în imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest aparat. Aceasta e unitatea internă, existând și una care se montează la exterior. Deci, în pachet o să fie livrată și o unitate exterioară, dar și o telecomandă cu care poate fi controlat aparatul. Această telecomandă e una modernă cu display așa încât să fiți informați fără a fi nevoie să vă deplasați până la aparat.

Componenta interioară
Componenta interioară

Caracteristici tehnice

Whirlpool AMD 025 Inverter vine cu o capacitate de circa 12000 atât la încălzire cât și la răcire. Deci, poate fi utilizat cu succes pe timp de iarnă cât și vară. Vine cu o mulțime de funcții printre care se numără ventilare, încălzire, dezumidificare, dezghețare etc. unitatea interioară e una silențioasă în condițiile în care are doar 22 dB, iar cel exterioară are 65 dB.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu filtrare Hepa așa încât să fiți siguri că beneficiați de un aer cât mai curat posibil; are tehnologia Al 6-lea Simț care are legătură cu eficiența; consumul de curent nu e deloc mare; poste fi controlat foarte u;or de la o telecomandă care prezintă ecran mare; e un aparat silențios; vine cu multe funcții.
Contra: prețul poate că e cam mare pentru unii.

Concluzie

Se apropie vara și e bine să fie pregătit așa încât canicula să nu te ia pe nepregătite. Costul de achiziție e ceva mai mare decât la alte modele, dar dacă analizați funcțiile și tehnologiile incorporate atunci o să vedeți că alte modele și alți producători nu au ceva similar. De la început trebuie știut că modelul de față nu are inclus kit-ul de instalare, iar procesul de instalare e recomandat să se realizeze de o firmă autorizată.

2 comentarii la „Whirlpool AMD 025/1 Inverter, AC ieftin”

Lasă un comentariu