Whirlpool AMD 024 Inverter, model cu Al 6-lea simț

Whirlpool AMD 024 Inverter e un model de aparat de aer condiționat al anului 2013 care se laudă cu un preț nu prea mare, capacitate mare și clasa de energie A. Venind cu tehnologia al 6-lea simț putem spune că e un model premium, chiar dacă acest lucru nu se vede prin preț. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care se poate vedea că nu e deloc mare în condițiile în care beneficiază chiar și de filtru HEPA. Acest filtru e unul foarte bun deoarece filtrează aerul în proporție de peste 90 procente.

Aspect

E un model de culoare albă, iar în poza de alături se poate vedea componenta care se montează la interior. Pachetul e format din două componente și o telecomandă. Dacă vreți să știți cât de grea e unitatea care se montează la interior atunci trebuie știut că are 8 kilograme, ceea ce înseamnă că e mult mai ușoară decât cea exterioară care are undeva la 28.

Componenta interioară
Componenta interioară

Caracteristici tehnice

Vine cu posibilitatea de a răci cu o capacitate de 8871 btu și a încălzi cu 9895 btu. Deci, modelul de față e bun vara cât și iarna, ceea ce înseamnă că nu o să ocupe spațiu aiurea în cameră. Aspectul e unul modern, după cum poate fi văzut din clipul de poza de mai sus, iar la acest lucru are o contribuție ecranul LED și telecomanda cu display.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat eficient; nu e deloc zgomotos la interior deoarece nivelul de zgomot al unității interioare e de 21 dB; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine la pachet cu multe funcții; instalarea e rapid, dar trebuie realizată de personal autorizat și ce trebuie menționat e faptul că nu vine cu kitul de instalare inclus.
Contra: nimic.

Concluzie

Se apropie vara, care e un anotimp insuportabil în România. Eu zic că nu strică să vă aprovizionați de pe acum cu un astfel de aparat deoarece la vară mai mult ca sigur că stocurile se vor epuiza rapid. Montarea sa nu e prea complicată, dar după cum ziceam anterior, trebuie realizată de personal autorizat pentru a nu avea neplăceri cu garanția.

Te-ar mai putea interesa