≡ Meniu

Whirlpool AMD 024/1, aparat aer condiționat cu Inverter

Dacă vreți un aparat de aer condiționat fiabil, trebuie să alegeți unul de la un brand cunoscut și să fie și performant. Whirlpool AMD 024/1 e un astfel de model și e dotat cu tehnologie Inverter care reduce consumul energetic (reduce fluctuațiile de consum de energie) și mărește durata de viață a aparatului. Are clase de eficiență bune atât la răcire cât și la încălzire. Deci poate fi folosit în două scopuri, dar tot pentru răcire e mai eficient. Pentru a încălzi o locuință e bine să optați pentru ceva ce a fost conceput special pentru încălzire. Designul aparatului e simplu, dar până la urmă nu asta contează, ci cât de bine filtrează aerul și răcește spațiul dorit.

Prețul său nu e chiar așa de atractiv, dar mi se pare destul de bun ținând cont de eficiența sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aparatul

Aparatul

Capacitatea sa de răcire e de 9000 BTU dar cea de răcire e puțin mai mică, Consumul de energie e mai mic atunci când răciți, decât dacă alegeți să încălziți. De aceea are clasa A+ pentru eficiență energetică și A la încălzire. E dotat cu filtru Hepa, ventilator cu 3 trepte, Inverter, telecomandă, afișaj LED și atele.

Funcțiile oferite sunt:  Al 6-lea Simț (rezultate excelente cu un consum redus de resurse), ventilare, încălzire, dezumidificare, Auto Restart, funcție Jet, dezghețare automată, timer, mod sleep/noapte, Dim și around u. Multe dintre acestea le găsiți doar pe aparatele mai scumpe ori mai performante și nu contează cât de mult pot răci, ci cât de bine o fac. Oricum se adresează celor care nu au o încăpere foarte mare, însă pentru camere mari vă recomand unul cu 1200 RPM (pentru camere de circa 25 metrii pătrați).

Plusuri: consum mic de energie, ușor de folosit, filtrare excelentă a aerului, destule funcții și altele.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Whirlpool AMD 024/1 poate fi achiziționat alături de un serviciu de instalare (vă recomand pentru cei care au nevoie urgent de acest aparat). Se descurcă decent pentru o sufragerie mare sau orice altă încăpere mare. E adevărat că sunt multe aparate de 12000 BTU în acest buget, dar nu toate au Inverter și atâtea funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu