Whirlpool AMD 024/1, aparat aer condiționat cu Inverter

Dacă vreți un aparat de aer condiționat fiabil, trebuie să alegeți unul de la un brand cunoscut și să fie și performant. Whirlpool AMD 024/1 e un astfel de model și e dotat cu tehnologie Inverter care reduce consumul energetic (reduce fluctuațiile de consum de energie) și mărește durata de viață a aparatului. Are clase de eficiență bune atât la răcire cât și la încălzire. Deci poate fi folosit în două scopuri, dar tot pentru răcire e mai eficient. Pentru a încălzi o locuință e bine să optați pentru ceva ce a fost conceput special pentru încălzire. Designul aparatului e simplu, dar până la urmă nu asta contează, ci cât de bine filtrează aerul și răcește spațiul dorit.

Prețul său nu e chiar așa de atractiv, dar mi se pare destul de bun ținând cont de eficiența sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Capacitatea sa de răcire e de 9000 BTU dar cea de răcire e puțin mai mică, Consumul de energie e mai mic atunci când răciți, decât dacă alegeți să încălziți. De aceea are clasa A+ pentru eficiență energetică și A la încălzire. E dotat cu filtru Hepa, ventilator cu 3 trepte, Inverter, telecomandă, afișaj LED și atele.

Funcțiile oferite sunt:  Al 6-lea Simț (rezultate excelente cu un consum redus de resurse), ventilare, încălzire, dezumidificare, Auto Restart, funcție Jet, dezghețare automată, timer, mod sleep/noapte, Dim și around u. Multe dintre acestea le găsiți doar pe aparatele mai scumpe ori mai performante și nu contează cât de mult pot răci, ci cât de bine o fac. Oricum se adresează celor care nu au o încăpere foarte mare, însă pentru camere mari vă recomand unul cu 1200 RPM (pentru camere de circa 25 metrii pătrați).

Plusuri: consum mic de energie, ușor de folosit, filtrare excelentă a aerului, destule funcții și altele.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Whirlpool AMD 024/1 poate fi achiziționat alături de un serviciu de instalare (vă recomand pentru cei care au nevoie urgent de acest aparat). Se descurcă decent pentru o sufragerie mare sau orice altă încăpere mare. E adevărat că sunt multe aparate de 12000 BTU în acest buget, dar nu toate au Inverter și atâtea funcții.

Lasă un comentariu