Whirlpool AMD 011, aparat de aer condiționat 9000 BTU

Whirlpool AMD 011 e un aparat de aer condiționat condiționat mai ieftin deoarece nu are o capacitate de răcire foarte mare, nu are Inverter sau alte dotări speciale. Oricum dacă vreți unul cu dotări mai bune, trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar. Acest model poate fi folosit pentru o sufragerie mare ori orice altă cameră mai spațioasă. Dacă vi se pare că nu face față, puteți opta pentru două astfel de modele ori chiar unul cu capacitate de 12000 BTU. Designul mi se pare destul de reușit și se poate observa că față de altele, acesta are un afișaj LED care oferă diverse informații (dacă e pornit, cam ce opțiuni sau funcții ați ales etc).

Prețul său e destul de interesant deoarece e vorba de un model eficient, performant și fiabil. Trebuie să ținem cont și de cine e oferit, adică nu e vorba de un producător oarecare, ci de unul cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de răcire e 9000 BTU care e acceptabilă pentru cei care nu au nevoie de mai mult. Dar nu vă oprește nimeni să luați două aparate de aer condiționat. Capacitatea de dezumidificare e undeva la 0.9 litri/oră iar cea de agent frigorific e de 0.72 kg. Pentru că nu are Inverter, are clasa de eficiență energetică A care și așa mi se pare ok.

Pe partea de încălzire are o capacitate similară, iar clasa de eficiență energetică e și ea tot de tip A. Ca funcții are următoarele: Al 6-lea Simț, ventilare, încălzire, dezumidificare, Auto Restart, mod sleep/noapte, compresor rotativ și are o funcție specială cu care puteți programa când să pornească/oprească. Adică e vorba de funcția de programare întârziată, doar că la acesta se poate alege și oprirea aparatului.

Plusuri: destule de multe funcții, capacitate de încălzire bună, consum modest de energie, ușor de folosit și puteți opta și pentru un serviciu de instalare.
Minusuri: nu are o capacitate de răcire mare.

Whirlpool AMD 011 e unul din multele modele de la acest brand iar dacă nu vă place, aveți posibilitatea să alegeți una cu capacitate de răcire/încălzire mai mare. Fiecare aparat e diferit, motiv pentru care și prețurile diferă puțin.

Te-ar mai putea interesa