Whirlpool AKZM654IX, cuptor incorporabil 13 funcții

Whirlpool AKZM654IX e un cuptor electric de tip incorporabil care nu costă prea mult și înglobează o multitudine de funcții utile. Nu vine doar cu un consum mic de curent, ci are o capacitate foarte mare de 67 litri care în combinație cu facilitatea Cook3 o să vă ajute să preparați până la 3 feluri de mâncare în același timp.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acesta nu e deloc mare deoarece are clasa A de eficiență energetică și multe facilități utile. Dispune chiar și de un panou de comandă foarte modern, lucru care poate fi văzut și din imaginea de alături. Despre ecranul cu care e dotat trebuie precizat că e vorba despre unul LED, deci nu o să consume deloc mult curent… dacă vă preocupă acest lucru.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații se laudă cu o capacitate mare de încărcare, că e realizat dintr-un material calitativ (inox antiamprentă), că are butoane cromate retractabile, consum mic de curent și 13 funcții. Cuptorul e controlat electronic și nu mecanic cum e în cazul altor modele. Normal că beneficiază de treaptă pizza, dar și de alte care te vor ajuta să prepari mâncarea preferată după cum îți place.

Lucrurile bune sunt prezența accesoriilor, consumul redus de resurse, prezența a multor funcții și faptul că e premium… lucru care se vede prin multitudinea de tehnologii incorporate. Nu era rău dacă avea o clasă de eficiență energetică și mai bună cum ar fi A+.

Dacă te interesează un cuptor modern pentru acasă sau bucătăria unui restaurant mic (sau pensiune) atunci îți recomand acest model care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece panoul de control e realizat așa încât să fie ușor de accesat, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci aveți la îndemână manualul. De asemenea, vă recomand ca înainte de a utiliza aparatul să citiți cu atenție manualul pentru a vă familiariza cu treptele și dotările sale. Iar, de fiecare dată când faceți un nou tip de mâncare ar fi bine să vă uitați în manual să vedeți dacă nu trebuie reglat ceva pentru acel tip de mâncare.

Te-ar mai putea interesa