Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AKZM 8480 WH, model incorporabil cu 6th Sense și piroliza

Cuptorul Whirlpool AKZM 8480 WH e unul premium de tip electric și cu un volum mare de 73 litri. Are 6th Sense precum și alte funcții (16 la număr) care-l fac un aparat multifuncțional bun pentru acasă ori în scopuri comerciale.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium care e de culoare albă. Din imaginea de alături se poate vedea panoul de comandă poziționat central cu logoul 6th Sense. Afișajul e unul digital cu cifre și indicații mari așa încât totul să se vadă clar chiar și de la distanță.


Păreri pro și contra

Whirlpool AKZM 8480 WH e un cuptor care e ușor de întreținut deoarece are curățare prin piroliză. Acest lucru acționează prin carbonizarea depunerilor din cuptor, iar mai apoi utilizatorul poate înlătura cenușa arsă cu o lavetă.
Ușa e ușor de închis/deschis datorită sistemului Soft-Closing. La închiderea acestuia nu se produce niciun zgomot.
Clasa de eficiență energetică e A+ cu un consum energetic de 0,91 kWh.
Pentru alimentare se poate folosi cablul de 90 centimetri, iar alimentarea se face monofazic.
Cuptorul are Maxi Cooking e o funcție prin care aparatul încălzește mai mult plafonul (în proporție de 75 procente) și mai puțin partea de joc (25 procente). Acest lucru face ca alimentele să fie mai crocante.
Nu e nevoie de preîncălzire pentru că aparatul are Ready 2 Cook, iar din această cauză se fac economii de până la 20 procente.
Pentru gătirea simultană a mai multor tipuri de mâncăruri există Cook 3 care permite gătirea simultană pe 3 nivele.
Mulțumită cavității de 73 litri (cavitate XXL) acest aparat poate găti mult.

Concluzii

Aparatul de față se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu aparatură incorporabilă.
Avantajul unui cuptor electric față de un aragaz e acela că face mâncarea uniform. Un alt avantaj ar fi faptul că nu au loc ardei de gaze și mâncarea e mai sănătoasă.
Despre brandul Whirlpool trebuie menționat că e numărul 1 la nivel mondial, acest lucru datorându-se faptului face aparatură fiabilă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu