Whirlpool AKZM 8480 S, cuptor incorporabil pe Quartz Light

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8480 S e unul dintre noile modele care prezintă un panou de control nou. Are tehnologie 6th Sense ca multe alte modele iar acest aspect e vizibil, pentru a oferi rezultate mai bune cu un consum mai redus de energie. Îmi plac aparatele cu panou de control complet electronic pentru că pot fi folosite destul de ușor și se potrivesc perfect cu o plită electrică. Bine, voi puteți alege una pe gaz dacă vreți să frigeți diverse preparate pe ea. Prețul unei plite pe gaz e mai mic pentru că nu sunt folosite prea multe tehnologii, iar cele cu arzător Wok sunt ideale pentru a găti uniform.

Culoarea Quartz Light e una deosebită și rară, motiv pentru care puteți alege doar o plită de la același brand ori una neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un cuptor multifuncțional e cea mai bună alegere pe care o puteți face și la fel de important e brandul. Nu orice producător poate oferi atât de multe dotări într-un buget atât de limitat și să inoveze. Sunt variante mai accesibile care le-ați putea încerca dacă vă depășește bugetul, deoarece nu aveți nevoie chiar de toate funcțiile de încălzire, e de ajuns să aibă ventilator.

Păreri pro și contra

Cuptorul are 16 programe care nu sunt atât de vizibile pe acest panu de control și nu ar fi încăput pe unul clasic cu buton rotativ. Sunt presetate 30 de rețete, Ready2cook elimină necesitate preîncălzirii cuptorului pentru funcție de convecție, pri piroliză se carbonizează toate reziduurile, ușa cuptorului se închide amortizat, rafturile sunt glisante etc. sunt multe caracteristic speciale care ajută zi de zi, să nu mai luăm în calcul că e și eficient – A+.

Whirlpool AKZM 8480 S face parte din segmentul superior și se vede doar după cum arată și, în opinia mea, nu cred că ar trebuie să cheltuiți mai mult pentru că nu aveți ce să primiți în plus ce să fie și util. Aveți funcție de autocurățare, convecție aer fierbinte, treaptă specială pentru pizza, funcții care pregătesc cuptor pentru copt etc.

Te-ar mai putea interesa