Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AKZM 8480 NB, cuptor 6th Sense cu autocurățare pirolitică

Cuptoarele incorporabile mai avansate au design modern și nu se adresează pentru oricine, deoarece au un preț cam piperat. Whirlpool AKZM 8480 NB are tehnologie 6th Sense și e menționat acest lucru pe panoul său de control. Îmi plac modelele cu acest tip de panou pentru că oferă și mai mult volum interior. Ideea e că fac parte dintr-un segment mai special și care se potrivește doar cu plite electrice care folosesc tehnologie de încălzire prin inducție.

Panoul de control e electronic și se vede din poza de jos, iar selectarea programului sau a funcției ideale se face ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Majoritatea cuptoarelor au cam 8-9 funcții, însă cele premium oferă chiar 16 funcții, iar cuptorul de sus e unul dintre ele. Sunt mai numeroase pentru că și dotările sunt ceva mai multe. Preparatele pot fi scoate ușor după finalizarea programului și nu aveți ce să vă plângeți de el.

Cablul de alimentare de 90 cm mi se pare suficient de lung pentru ca să-l alimentați de la o priză și nu trebuie să fie una trifazată. Noile cuptoare consumă mult mai puțin și aici discutăm de un aparat oferit de un brand popular.

Păreri pro și contra

Ușa e mare și potrivită pentru o capacitate de 73 de litri, iar închiderea ei e amortizată. Consumul de energie e mic la un cuptor mai avansat, motiv pentru care are și clasă de eficiență A+. Dacă nu sunteți impresionați de ce oferă la parte de specificații, ei bine, poate găti pe 3 niveluri (două feluri principale și un desert). Cu atât de multe funcții de încălzire, nu putea avea un buton rotativ deoarece nu ar fi încăput toate acele pictograme și informații necesare. Cuptorul se curăță ușor prin funcția de autocurățare pirolitică, care poate să fie alta dacă discutăm de alte modele (catalitică).

Whirlpool AKZM 8480 NB vine cu 30 de programe presetate pentru a vă ușura gătitul unui anumit preparat. față de un model clasic, acesta re o funcție avansată numită Ready2Cook, care poate încălzi suficient un preparat fără a mai fi nevoie de preîncălzire.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu