Whirlpool AKZM 8420 WH, cuptor incorporabil alb

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 WH are un design modern pe culoarea albă, însă nu e în totalitate pe această culoare. Displayul digital iasă foarte bine în evidență pentru că e în contrast cu restul aparatului, iar în centru are inscripționat 6th Sense. Cu alte cuvinte, acest aparat vine cu o mulțime de programe presetate care vor fi de folos pentru anumite preparate (ajustează automat temperatura și durata programului). Sunt multe motive pentru a alege acest cuptor și împreună cu acesta trebuie să alegeți o plită albă sau neagră, depinde de preferințele fiecăruia. Poate că plita nu o veți pune aproape de acest cuptor ci doar unde puteți pune hota.

Panoul de control complet digital are un aspect modern și nici nu putea să aibă butoane rotative pentru că are o mulțime de programe și funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model încăpător cu care puteți prepara orice rețetă sau chiar mai multe rețete simultan. Cu ajutorul tehnologiei Ready2Cook nu mai trebuie să preîncălziți cuptorul. Accesoriile incluse sunt cele standard, iar dacă aveți nevoie de o tavă suplimentară, o puteți achiziționa ulterior în funcție de necesități.

Păreri pro și contra

Un aparat cu multe dotări oferă și o mulțime de setări, iar în acest caz discutăm de o mulțime de programe. Un cuptor premium nu mai atât de scump și nici nu văd de ce ați cheltui mai mult, dar depinde și ce gătiți pentru că unele cuptoare permit să gătiți chiar și trei preparate simultan (Cook3). Am ales să-l recomand pentru că arată foarte bine, oferă rezultate excelente și e fiabil. Poate fi folosit chiar și pentru o mică afacere deoarece are un interior încăpător. Aveți și funcție de autocurățare hidrolitică, care va fi de folos și la alte model poate fi pirolitică.

Whirlpool AKZM 8420 WH poate fi montat și la nivelul blatului, dar pentru aceasta aveți nevoie de un mobilier special făcut la comandă, dar sunt și magazine care oferă bucătării care trebuie doar asamblate. În funcție e înălțimea la care va fi montat, veți observa că e mai ușor să scoateți tava dacă aveți cuptorul mai sus. Chiar și ghidajele telescopice ajută foarte mult pentru că permit scoaterea în siguranță a tăvii împreună cu preparatul, indiferent de greutate.

Lasă un comentariu