Whirlpool AKZM 8420 S, cuptor incorporabil 6th Sense cu 30 rețete presetate

Cuprul incorporabil e alternativa perfectă la un aragaz dacă luați în calcul o plită potrivită ca design. Whirlpool AKZM 8420 S e unul dintre cuptoarele premium și față de cel clasic are un panou complet electronic, acele 30 de rețete presetare, 16 funcții, 6th Sense, autocurățare hidrolitică și multe altele. Voi decideți dacă acesta e modelul potrivit pentru voi și doar acesta se potrivește alături de o plită cu inducție. Chiar și plitele pot avea funcții de încălzire interesante pentru a ușura gătitul, iar voi să petreceți cât mai puțin lângă aparat.

Din poza de jos se vede cuptorul și panoul de control digital care e vizibil în orice condiții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model alimentat complet electric și e bine să aveți o priză în apropierea mobilierului pentru că acel cablu de alimentare nu e foarte lung. Capacitatea cuptorului e una de 73 de litri și poate să difere de la un brand la altul, dar nu e un criteriu de achiziție.

Nu sunt foarte multe cuptoare cu 16 funcții și nu toate sunt pentru încălzire, dar cred că știți asta deja. E ușor de curățat dacă are o funcție în acest sens și nici nu prea sunt modele fără aceasta în acest buget. Totuși, funcțiile de curățare pot diferi: pirolitică, catalitică și hidrolitică.

Păreri pro și contra

Chiar sunt motive pentru a alege un cuptor mai avansat dar depinde și de bugetul vostru, cât e de limitat sau ce preferințe aveți, iar eu vi le-am enumerat mai sus în primul paragraf. Discutăm de un brand popular care e prezent de foarte mulți ani pe piața din România și oferă cele mai bune soluții indiferent de buget. Tăvile incluse sunt destul de utile dar se pot lua altele în funcție de preparatele care vreți să le încercați. Ușa cuptorului e una cu Soft Close, adică se închide ușor datorită amortizării.

Whirlpool AKZM 8420 S e unul dintre acele aparate care merită luat în calcul când vă doriți o bucătărie foarte bine echipată și nu vă doriți aparate banale cu control mecanic.

Te-ar mai putea interesa