Whirlpool AKZM 8420 NB, cuptor electric cu 16 programe

Cuptoarele incorporabile sunt tot mai bine dotate, pe când aragazurile sta prost la capitolul dotări. De aceea mulți utilizatori preferă incorporabilele și nu sunt chiar atât de scumpe dacă luăm în calcul tot ce oferă. Am ales să prezint modelul Whirlpool AKZM 8420 NB care e unul cu panou de control complet electronic și tehnologie 6th Sense. În partea din dreapta se poate vedea temperatura aleasă și în stânga programele existente. Ar fi perfect dacă ați alegere alături de acesta o plită electrică de la același brand și cu zone extinse.

Un model cu atât de multe programe de încălzire nu poate avea un panou mecanic pentru nu e loc suficiente pentru atâtea pictograme în jurul unui buton rotativ. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această serie oferă un volum ceva mai mare pentru aparatele sale și e vorba de 73 de litri care se văd ușor chiar din poze. Programele de încălzire mai multe se datorează numeroaselor dotări disponibile pe acesta. Astfel că puteți obține orice preparat sau chiar două pe nivele diferite. Aici discutăm de caracteristică Cook3 – două feluri principale și un desert în același timp, fără ca mirosurile să se amestece.

Interiorul poate fi iluminat pentru a vedea stadiul preparatului și nu mai trebuie să deschideți ușa. Aveți o opțiune de autocurățare a  interiorului în numai 35 minute (StarClean) și consumul de energie e foarte mic. Chiar dacă e mare la interior, acesta poate fi instalat în orice corp incorporabil.

Păreri pro și contra

Față de alte cuptoare disponibile pe piață, acesta are o funcție de autocurățare hidrolitică, convecție aer fierbinte, suporturi telescopice, panoul e control complet electronic și altele. Arată foarte bine pe negru și mânerul e foarte bine evidențiat pentru că e de culoare argintie. Cu acesta puteți folosi funcția de convecție aer fierbinte fără a mai preîncălzi cuptorul – Ready2Cook.

Whirlpool AKZM 8420 NB are un consum mic de energie, motiv pentru care poate fi alimentat la o priză oarecare și clasa de eficiență e A+. Consumul de energie se situează la valoarea de numai 0.91 kW/h, dar depinde și de programul ales.

Te-ar mai putea interesa